maalesefBu keycapler tek başına satılmıyor değil mi sadece Türkçe olanları almak istiyorum ama sanırım yok böyle bir şey.
Swar50, mir50 herhangi bir içerik üreti koduyla 610 TL civarına geliyor. İyzico'da 300 TL'ye kadar %50 geri ödeme veriyor salı günleri.
Hocam iade edilen ürün için ödenen vergiyide iade ediyor mu tutar içinde ?Hocam, atacak bir ekran görüntüsü yok açıkçası, iade ettiğimden dolayı bir şey gözükmüyor. Tutar hesabına geçti gibi bir şey var. Ben alırken hesabımın minimum sepet tutarı 410 TL'di, diğer ürünle ve vergilerle 600 liraya geldi toplam tutar. Sonra diğer ürünü iade ettim ve klavye bana toplam 350 liraya geldi. Alırken konudaki kuponu ve destekten aldığım 100 TL krediyi kullandım. Bu kadar.
Klavye stoktaBedavaklavye stoğa girerse deneyeceğim.
Hocam iade edilen ürün için ödenen vergiyide iade ediyor mu tutar içinde?
Klavye stokta.
Evet iade edilen ürün fiyatı ve vergisini veriyor.Hocam iade edilen ürün için ödenen vergiyide iade ediyor mu tutar içinde ?
Klavye stokta
Swar50, mir50 herhangi bir içerik üreti koduyla 610 TL civarına geliyor. İyzico'da 300 TL'ye kadar %50 geri ödeme veriyor salı günleri.
SWAR50 olarak deneyin kod çalışıyor.Hocam geçersiz kod diyor kupon sekmesinden aktifleştirmiyor muyuz?
Side printed keycaps kullanmayacaksanız daha iyi işte.Ben güney LED bekliyordum kuzey geldibu üzdü biraz Ajazz AK820 Max'dan daha iyi bir klavye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.