Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 161.646
SSD hakkında bir fikrim yok ama 1200 TL'ye hem 512 GB SSD alıp hem de böyle klavye almak bence Türkiye için yine uygun ah bir de o kadar vergi almasalar bedavaya gelecek. Ha bir de iade falan yapıp para alanlar oluyormuş adam zaten 300 TL'ye klavyeyi almış bir de üstüne iade isteyip parasını geri almış falan böyle şeyler gördüm forum da vallahi trajikomik😆😆

1200 TL bana yine böyle 1 TB SSD koyunca sepete %20 indirim ile 250 TL indirim oluyor 980 TL'ye bu klavye ve 1 TB SSD alabiliyorsun ama ana fiyat 1250 TL olduğu için sipariş verdirtmiyor. Sıkıntı olmadan iade ediyorsa dolandırıcılık ama kargoda bazen kutulara tekme falan atıyorlar hasarlı geldiyse ve sadece klavye parasını geri aldıysa olması gerekeni yapmış.

Son düzenleme:
1200 TL bana yine böyle 1 TB SSD koyunca sepete %20 indirim ile 250 TL indirim oluyor 980 TL'ye bu klavye ve 1 TB SSD alabiliyorsun ama ana fiyat 1250 TL olduğu için sipariş verdirtmiyor. Sıkıntı olmadan iade ediyorsa dolandırıcılık ama kargoda bazen kutulara tekme falan atıyorlar hasarlı geldiyse ve sadece klavye parasını geri aldıysa olması gerekeni yapmış.

Siz aldınız mı klavyeyi

Varsa fotoğraf atar mısın tuşun altında olmayan nasıl oluyor tuşun üstüne mi LED koyuyolar.
IMG_20241123_173051.jpeg

Kablosuz kullanımda bataryası kaç gün gider?

Tam denemedim ama tek renk modunda benim kullanım stilime göre 3 gün gitmeyecek gibi. Denemedim ama ışıkları kapalı uzun gidebilir.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı