saywend
Centipat
Dostum bence etik degil bu tarz hareketler yuzunden Türkiye'den cekilen bir firma vardi.
İnternette etikmi kalmış ya?
Dostum bence etik degil bu tarz hareketler yuzunden Türkiye'den cekilen bir firma vardi.
Ben led konumlarından dolayı orijinal mi diye desteğe sordum. İşin içinden çıkamayınca minettarlığımızı göstermek adına ürün iadesi almadan para iadesi yapalım dediler bi kötü olmadım değil.Kutu hasarlı gelmediyse yapmayın hocam adamların emeğe yazık sonra Türkiyeye satışı kapatacaklar.
Gelecek klavyenin ışıklarının güney mi kuzey mi olduğunu gelmeden önce anlayabiliyor muyuz?
Ben LED konumlarından dolayı orijinal mi diye desteğe sordum. İşin içinden çıkamayınca minettarlığımızı göstermek adına ürün iadesi almadan para iadesi yapalım dediler bir kötü olmadım değil.
Hocam boşa uğraşmışsınız orijinal zaten AulaStar yolluyor klavyeyiBen led konumlarından dolayı orijinal mi diye desteğe sordum. İşin içinden çıkamayınca minettarlığımızı göstermek adına ürün iadesi almadan para iadesi yapalım dediler bi kötü olmadım değil.
Ne bileyim ya bi videoda gördüm sticker filan çıkması lazım yazmış bende o da yoktu. Ayrıca o dönem satıcıya bakan mı vardı?Hocam boşa uğraşmışsınız orijinal zaten AulaStar yolluyor klavyeyi.
Ledler orijinal hali gibi gelmezse bende yazıcam aynısını.Ben led konumlarından dolayı orijinal mi diye desteğe sordum. İşin içinden çıkamayınca minettarlığımızı göstermek adına ürün iadesi almadan para iadesi yapalım dediler bi kötü olmadım değil.
Ne bileyim ya bir videoda gördüm sticker filan çıkması lazım yazmış bende o da yoktu. Ayrıca o dönem satıcıya bakan mı vardı?klavyeyi indirime getirmek için çabalıyorduk.
Bi kaç sayfa geri gidersen resim attım. O görselin tam tersi olursa kuzey oluyor işte. Özellik olarak soruyorsan Kuzey led tuşları daha iyi aydınlatıyormuş.Bu ışıklardaki kuzey ve güney olayını anlatabilme imkanın var mı?
Birkaç sayfa geri gidersen resim attım. O görselin tam tersi olursa kuzey oluyor işte. Özellik olarak soruyorsan kuzey LED tuşları daha iyi aydınlatıyormuş.
Galiba yok. Varsa da ben bilmiyorum.Onun dışında başka bir fark var mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.