Daha fazla
2. siparişim de iptal edilmiş?
Benim ürünüm hala o aşamayı geçmedi..Там написано, что таможенное оформление завершено, проверьте сами.
Arkadaşlar klavye işi tamam. Vesile olanlara teşekkür ederim. Şimdi bir de fare ö nerisi alabilir miyiz? Temu'dan alınacak fiyat performans fare var mı?
Allah belalarını versin bankama sordum şu an ödeme iletilmiş iptal söz konusu değil dediler Temu yine biz sizden ücret almadık diyor.Benim ürün iptal edildi, temu dalga geçiyor herhalde.
Ziraat Bankası.Ya yalandan stok sokup satıp satıp birşeyler çeviriyorlarda yada gerçekten saçmalık, hangi banka üzerinden aldınız?
Hocam bunlar cidden dalga geçiyor 1. siparişin iadesi de henüz gelmedi yatırmadılar.Bende garantiden aldım ama saçmalığın daniskası.
Ben bir hesaptan iki tane başka hesaptan bir tane aldım. Hepsi farklı kart. Bugün 2 tane aldığım hesaptan biri iptal edilmiş. Diğer ikisi de halen gönderilmeye hazırlanıyor aşamasında.Allah belalarını versin bankama sordum şu an ödeme iletilmiş iptal söz konusu değil dediler Temu yine biz sizden ücret almadık diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.