Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

• Konuyu başlatan Mysa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 1.869
  • Görüntüleme 159.930
Ama kablolu olduğunu unutmamak lazım.

Kablolu olunca ne oluyor hocam mouse değil ki bu klavyede kablo olması kimseyi etkilemez de rahatsız da etmez oyuncular için söylüyorum bunu

Aula F75 Wireless olarak da kullanılıyor

Günlük olarak GMMK 2 kullanıyordum. F75 modeli hissiyat, ses, ışık vb. olarak çok daha kaliteli.

Belki tuşlar lazer olsaydı veya pudding daha hoş olabilirdi fakat klavye ağırlıyla bile o kaliteyi hissettiriyor. Hissiyatı sesi gecikmesi her şeyiyle 10/10 bir klavye bundan önce üst segment ASUS ROG'un klavyesini fnatic streak 65 de kullandım bu kadar kaliteli değildi cidden.

photo_2024-12-06_08-54-01.jpg

İade yapmamak için ısrar ediyorlar paralarımı ne kadar tuhaf bir siteymiş. Bankaya harcama itirazında başvurdum.

Eki Görüntüle 2367548
İade yapmamak için ısrar ediyorlar paralarımı ne kadar tuhaf bir siteymiş. Bankaya harcama itirazında başvurdum.

İade istediniz ve iade hemen gelmediyse millet 30 gün de falan parasını anca alabilmiş 45 gündür gelmedi diyen de var chargeback atıyorsanız Temu hesabınızın kapatılması ya da silinmesiyle karşılabilirsiniz haberiniz olsun.

İade istediniz ve iade hemen gelmediyse millet 30 gün de falan parasını anca alabilmiş 45 gündür gelmedi diyen de var chargeback atıyorsanız Temu hesabınızın kapatılması ya da silinmesiyle karşılabilirsiniz haberiniz olsun.
Hocam kendileri bankanıza harcama itirazı yapabilirsiniz işbirliğine açığız diye de mesaj atmışlardı hesabımı sileceklerini sanmıyorum, hem iade gelmesi gereken paranın ürünleri bana gelmedi bile ertesi günü hazırlamadan iptal ettiler.

Hocam kendileri bankanıza harcama itirazı yapabilirsiniz işbirliğine açığız diye de mesaj atmışlardı hesabımı sileceklerini sanmıyorum, hem iade gelmesi gereken paranın ürünleri bana gelmedi bile ertesi günü hazırlamadan iptal ettiler.

Hocam yapın o zaman para gelince kaç günde geldiği ve neler yaşadığınızı yazarsan sevinirim bende aynı benzer sorunu AliExpress ile yaşıyorum.

Hocam yapın o zaman para gelince kaç günde geldiği ve neler yaşadığınızı yazarsan sevinirim bende aynı benzer sorunu AliExpress ile yaşıyorum.
10 iş günü kendilerinin göndermesini bekledim ve göndermediler günah benden gitti bu sabah harcama itirazı yaptım 2 tane 30-180 gün aralığında sürüyormuş.

10 iş günü kendilerinin göndermesini bekledim ve göndermediler günah benden gitti bu sabah harcama itirazı yaptım 2 tane 30-180 gün aralığında sürüyormuş.

Kredi kartıyla aldıysanız daha kısa sürüyormuş iade gelmesi banka kartıyla uzun sürdüğünü söyleyenler vardı harcama itirazının minimum 30 gün sürmesi de çok o belki sonuçlanmadan Temu iadeyi yatırabilir o sürede.

Arkadaşlar Alt Tab ile olması gereken şey Win Tab ile oluyor yer değişmiş Aula programı kurmuştum ayar değişmediğim halde böyle oldu nasıl düzeltileceğini bilen var mı FN'a b ve space bas çek denedim düzelmedi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı