Elektronik AULA F75 - 288 TL'ye Satın Alma - Temu

Kredi kartıyla aldıysanız daha kısa sürüyormuş iade gelmesi banka kartıyla uzun sürdüğünü söyleyenler vardı harcama itirazının minimum 30 gün sürmesi de çok o belki sonuçlanmadan Temu iadeyi yatırabilir o sürede.
Banka kartı ile aldım uzun sürerse yapacak bir şeyim yok hocam. Bu arada klavyem geldi muhteşem resmen!

FN + ESC basılı tutunca klavye kendini resetliyordu sanırım.

Düzeldi hocam sağ olun.

Banka kartı ile aldım uzun sürerse yapacak bir şeyim yok hocam. Bu arada klavyem geldi muhteşem resmen!

Klavye güzel evet bende aldım beyazından tam klavyeden %75 klavyeye geçince biraz garip geldi bir de biraz fazla ağır geldi ama alışırım herhalde.

Arkadaşlar konudan bağımsız olacak ama yine de en uygun yer burası galiba. Klavyenin tuş düzenine alışamadım. GMMK2 için hangi switchlerden alırsam bu hissiyat oluşur ya da oluşur mu 😅

Arkadaşlar konudan bağımsız olacak ama yine de en uygun yer burası galiba. Klavyenin tuş düzenine alışamadım. GMMK2 için hangi switchlerden alırsam bu hissiyat oluşur ya da oluşur mu 😅
Sahibindende bu klavyenin switchlerini söküp satan birisi vardı kullanılmamış şekilde. Arkadaşlar daha çok yardımcı olur benim çok fikrim yok ama hala satılmadıysa ve klavyeniz ile uygunsa bakabilirsiniz.

Sahibindende bu klavyenin switchlerini söküp satan birisi vardı kullanılmamış şekilde. Arkadaşlar daha çok yardımcı olur benim çok fikrim yok ama hala satılmadıysa ve klavyeniz ile uygunsa bakabilirsiniz.

Uygunlar hocam, bendeki F75'ten birkaç tane söküp denedim. F75'i satacağım için geri takmak zorunda kaldım. Switchlerden anlamıyorum, F75'te bulunanlar çok hoşuma gitti.

Uygunlar hocam, bendeki F75'ten birkaç tane söküp denedim. F75'i satacağım için geri takmak zorunda kaldım. Switchlerden anlamıyorum, F75'te bulunanlar çok hoşuma gitti.
Aynı şekil benim de bu switchin sesleri aşırı hoşuma gitti. Diğer mekanik klavyem hotswap değilmiş. Switchleri değiştirebilir miyim diye araştırırken şansıma o ilana denk gelmiştim belki sizin işinize yarar. Switch fiyatlarını bilmiyorum ama temudan üstün körü araştırmıştım. Sahibindendeki 600'e koymuştu diye hatırlıyorum. Temuda rastgele switch fiyatlarına bakmıştım. O ilandaki bayağı uygun gelmişti temuya oranla.

Aynı sesi almak için sadece switchleri takmanız yeterli olmaz maalesef. PCB ile alt ve üst kasa arasında kaç kat pad var ve sanırım plate de polikarbon.
GMMK 2'yi epey modifiye etmek gerek benzer ses profiline sahip olmak için.

Aynı sesi almak için sadece switchleri takmanız yeterli olmaz maalesef. PCB ile alt ve üst kasa arasında kaç kat pad var ve sanırım plate de polikarbon.
GMMK 2'yi epey modifiye etmek gerek benzer ses profiline sahip olmak için.
Niyetim o hocam. Akşam araştıracağım, çok masraf çıkarsa yapmam.

Geri
Yukarı