Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İlk parti satılan Pro'ların Nordic olduğunu düşünüyorum ben açıkçası. Stok bitip yeniledikten sonra kaldırıp Royuan yazdılar çünkü.
Onu bunu bilmem bize gelenler Royuan satıcı az önce yazdı 1 hafta önce attığıma ticketa.
1730365122284.png

Onu bunu bilmem bize gelenler Royuan satıcı az önce yazdı 1 hafta önce attığıma ticketa.
Eki Görüntüle 2341242
Nordic olup olmaması sıkıntı değil. 8000HZ destekleyen bir MCU zaten arzalı değilse takılma yapmaz.

Eki Görüntüle 2341242
Dediğime baktın mı mavi switch değil yüksek ihtimalle. Sesini atmışlar klavyenin.

Nordic olup olmaması sıkıntı değil. 8000HZ destekleyen bir MCU zaten arzalı değilse takılma yapmaz.

Dediğime baktın mı mavi switch değil yüksek ihtimalle. Sesini atmışlar klavyenin.
Desteğe yazdım da onlar cevap veresiye klavye elimize gelmiş bile olur blue switch gelirse değiştiririm ne olacak benlik bir sorun yok.

5 pin destekli zaten. Leobog Greywood V4 takar geçerizde.
5 pin hot-swap ve içi bu kadar dolu bir klavyeyi vergi dahil 900-1000 TL'ye almak bir lutüf zaten switch önemli değil. Ben 750'e getirdim bu arada hatta desteğe yazdığımda geç cevap verdikleri için de 65 TL kredi tanımladılar yani 685'e geldi mis gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı