Şu an siyah olanı stokta almak isteyen alabilir.
Şu an siyah olanı stokta almak isteyen alabilir.
Önemli olan satış fiyatı yani 687 TL olan taraf 30 euroyu geçmeyecek.
Vergili hali mi? İki farklı sipariş oluştursaydınız keşke öteki türlü vergi fazla çıkıyor diye biliyorum.Aula F75 bir de Ajazz Apex aldım ucu ucuna sanırım 30 Euro'yu geçiyor ne olacak geçerse.
İki farklı sipariş oluştursaydınız keşke öteki türlü vergi fazla çıkıyor diye biliyorum.
Hangi switch acaba.
Sevgili dostlar bu arkadaşımızın sorusuna cevap veren oldu mu? Görmediysem de özür dilerim ben de kendisi ile aynı durumdayım type C girişi mevcut değil, dönüştürücü ile kullanmak da istemem.USB girişi yok mu ? Anakartımda ve kasamda sadece USB girişi var Type-C girişi bulunmuyor nasıl kasama bağlayacağım? Bluetooth da yok.
Klavyenin kendisinde type C girişi var. Bilgisayarda yine USB girişine takıyorsunuz.Sevgili dostlar bu arkadaşımızın sorusuna cevap veren oldu mu? Görmediysem de özür dilerim ben de kendisi ile aynı durumdayım type C girişi mevcut değil, dönüştürücü ile kullanmak da istemem.
Başka hiçbir ürün eklemeden dümdüz klavyeyi satın aldım. Herhangi bi uyarıyla karşılaşmadım. Vergisi ile 945,58 TL tutuyor yanına bir kaç ürün mü eklemem gerekiyordu?Herkese aynı limit var. 650-1070 TL arası sipariş vermeniz lazım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.