Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ses farki neredeyse yok tamamen senin zevkine kalmis alacaksan hemen kap yoksa beklersin 3'er 4'er saat.

Ben siyahını aldım zaten seslerine baktım ikisinin de siyahınki daha hoşuma gitti öyle bir fark yoksa kalsın siyah. İkisi de blue switch değil zaten.

Ben başta turuncu aldım stoklarda yoktu beyaz fakat beyazı gelince beyazına geçtim, görüntüsü daha çok hoşuma gitti. Ses olaraksa siyah daha hoştu, zevk meselesi ama.

Bende siyahı beğendim.

Ben siyahını aldım zaten seslerine baktım ikisinin de siyahınki daha hoşuma gitti öyle bir fark yoksa kalsın siyah. İkisi de blue switch değil zaten.

Bende siyahı beğendim.

Yalnız aklımda bir soru var fotoğrafların birisinde 4 tane switch gösteriliyordu birisinde sağ altta blue switch vardı o ne oluyor?

Bende siyahı beğendim.
Beyaz daha soft duruyordu. Turuncu yerine kırmızı olsaymış bazı yerler gözüm kapalı siyah alırdım. Youtube yorumlarında biri siyaha cadılar bayramı klavyesi demişti 😅

Bende siyahı beğendim.

Yalnız aklımda bir soru var fotoğrafların birisinde 4 tane switch gösteriliyordu birisinde sağ altta blue switch vardı

tüm renklerin videolarına baktım hiçbirisi mavi switch değildi hocam büyük ihtimal görsel dolu dursun diyedir

Hangi renginde hangi switch var?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
beyaz olan reaper siyah olan ise graywoodv3

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
beyaz olan reaper siyah olan ise graywoodv3

siyahınkisi daha tok ve daha yumuşak beyazınki ise biraz daha ince esli ve bir tık daha ağır

Bu üründe vergi vs. ek ücret alıyor mu arkadaşlar?

Not: Baktım şimdi varmış :(

Son düzenleme:
2 adet ürün ayrı sipariş versem gümrüğe takılır mı?

Bir adet klavye bir adet apex mouse.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı