Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Mavi switch yok harvester yazıyor (çeviri hatası), Harvester'in eş anlamlısı reaper yani leobog reaper switch mevcut.

Evet biraz araştırdım dedigini switch mevcut gibi görünüyor.

Klavyeden ayrı ayrı sipariş versek 3 tane gümrüğe takılıyor mu T.C. Aynı bu arada, yurt dışı alışveriş bilgim çok yok.

Farklı T.C. Farklı isimlerle al. AliExpress'te yaptığımda adresi de biraz farklı yazmak gerekiyordu ama burada aynı mı bilmiyorum adrese de sokak yerine SK. Yazabilirsin iptal olmaması için.

Evet biraz araştırdım dedigini switch mevcut gibi görünüyor.

Farklı T.C. Farklı isimlerle al. AliExpress'te yaptığımda adresi de biraz farklı yazmak gerekiyordu ama burada aynı mı bilmiyorum adrese de sokak yerine SK. Yazabilirsin iptal olmaması için.

Hocam bende sipariş verdim az önce. Sesi ve tipi hoşuma gitti ve kablosuz oldugunu bilmiyordum fark ettiğimde hemen siparişi verdim beyaz modelinin stok'unu bitirdim :D. Eğer geldiğinde seversem ana klavyem olabilir. Şu anki GMMK 2'yi satarım muhtemelen ya da kenarda durur.

herkes beşer üçer tane aldığı için ihtiyacı olan adama kalmıyor ne kadar acı bir durum 😆 bir de ürünü alıp hiçbir sıkıntısı olmadan para iadesi almaya çalışanlar var sonra türkiye neden böyle...

Herkes beşer üçer tane aldığı için ihtiyacı olan adama kalmıyor ne kadar acı bir durum 😆 bir de ürünü alıp hiçbir sıkıntısı olmadan para iadesi almaya çalışanlar var sonra Türkiye neden böyle...

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim ihtiyacım yoktu ama eğer şu anki klavyeden iyiyse değiştireceğim. Sıkıldım çünkü. :D

Sınır var diye klavye yanına iki şey daha ekledim 1116TL tuttu sıkıntı olmaz değil mi vergisiyle falan her şey 1116 TL

Vallahi hocam ne yalan söyleyeyim ihtiyacım yoktu ama eğer şu anki klavyeden iyiyse değiştireceğim. Sıkıldım çünkü. :D
Hocam ona bir şey demiyorum bir tane tamam hadi iki tane de anlarım fakat 3 tane ve fazlası başkalarının hakkına giriyor eğer ki 3 tane almanın bir amaci yoksa hani şu arkadaşıma veririm kardeşime de aldım vs
Ben de 3 sene oldu herhalde James donkey 610s kullanıyordum onu emekli edicem helal olsun hala çalışıyor arada tuşları takılma yapsada

Sınır var diye klavye yanına iki şey daha ekledim 1116TL tuttu sıkıntı olmaz değil mi vergisiyle falan her şey 1116 TL

Yok hocam zaten izin vermiyor sepetin 30 euroyu geçince. Sepet tutarının 30 euroyu geçmemesi gerekiyor

DKM200 az önce elime ulaştı basma hissiyatı ve switchleri harika ben cidden bayıldım. 300 TL gibi bir fiyata alındı bu klavye fakat 3000 TL olan muadillerine bin basar. Umarım F75 de sorunsuz gelir de bu hissyatları yaşatır.

DKM200 az önce elime ulaştı basma hissiyatı ve switchleri harika ben cidden bayıldım. 300 TL gibi bir fiyata alındı bu klavye fakat 3000 TL olan muadillerine bin basar. Umarım F75 de sorunsuz gelir de bu hissyatları yaşatır.
Ne zaman almıştınız hocam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı