Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Geldiğinde fotoğraflarını 3 farklı açıyla atar mısınız. Youtube'ta izledim fakat kargoyu merak ediyorum.

Patlamanıza gerek yok bu konudaki tüm mesajları okuduysanız bazı arkadaşlar direk satıcıyla konuşmuş ürün görseldeki gibi direk geliyor ve switchlerinde bir farklılık olmadığını söylemişler. Ancak farklı bir ürün gelirse en fazla iade ederiz sıkıntı değil.

Biliyorum hocam satıcıda onaylı satıcı zaten sorun çıkacağını sanmamda öyle bir senaryo olursa cidden patlarım bende sipariş verdim kargoda çünkü.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biliyorum hocam satıcıda onaylı satıcı zaten sorun çıkacağını sanmamda öyle bir senaryo olursa cidden patlarım bende sipariş verdim kargoda çünkü.
Kargo gelsin ilk işim switche bakmak zaten.

Her iki rengi de sipariş etmiştim. Geldiklerinde ses karşılaştırması için elimde olan klavyelerle video çekeceğim kararsız kalanlar için.

F75 siyah (ne gelirse)
F75 beyaz (ne gelirse)
AJAZZ mavi
AJAZZ flying fish
Cherry MX mavi
Cherry MX kahverengi

Benimki daha bugün uçağa binmek üzere havalimanına gelmiş 3 Kasım'da almıştım meraktan ölüyorum vallaha.

Benimki daha bugün uçağa binmek üzere havalimanına gelmiş 3 Kasım'da almıştım meraktan ölüyorum vallaha.

Benim de Spider-Man kostümü gelmis hadi bakalım 😆 (cidden)

Benim de Spider-Man kostümü gelmis hadi bakalım 😆 (cidden)
Sexy-Railroad-Spiderman.jpg

Ben 1 Kasım'da aldım daha yeni havaalanına götürdüler. 1 ay sürecek sanırım gelmesi bilemedim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı