Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siyahın sesi böyle bu arada merak edenler bakabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Işıklarının testini de yapar mısınız.

670TL sipariş alt sınırı var. Onu da tamamlayınca 450 TL ek vergi geliyor. 1150TL gözüküyor sepette.

Siyahın sesi böyle bu arada merak edenler bakabilir
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Valla beyaz renkteki modelle pek bir farkı yok gibi gayet güzel. Bu arada tek renk yapma modu var değil mi?

Hocam bana da 110 TL verecekte onaylanma süreci varmış sizde ne kadar sürede onaylandı?
1 saat.

Tahmin ettiğim günde ulaştı elime benim de. Direkt rakibi AK820 Max ile karşılaştırdım. Daha iyi olduklarını düşündüğüm konular:
Tasarım/ergonomi olarak AK820
Anahtar sesi olarak F75
Ses tekerleği hissiyatı AK820 (F75 berbat bu konuda)
Malzeme kalitesi çoook az bir farkla F75
LED aydınlatma büyük farkla F75

Ajazz kesinlikle adam gibi LED seçmeye başlamalı. 992 de aynı şekilde çok sönük kalıyor. F75 geceyi aydınlatıyor resmen. Elimdeki puding keycapsleri ona takıp foto atacağım, tahminim çok güzel olur. F75'in arka ayakları AK820'den daha yüksek. Açılı kullanmak isteyenleri daha çok memnun edecektir. Siyah da gelince elimdeki klavyelerle ses videosu çekeceğim.

Çok önemli bir soru: F75'te sağdaki Alt tuşu yok. @ işaretini nasıl yapacağız? 😄 Macro atanabilir sanırım çözüm olarak.

Eki Görüntüle 2347949

Eki Görüntüle 2347950

Eki Görüntüle 2347954

Eki Görüntüle 2347952
Ulan varya beyaz çok güzel görünüyor ancak masam da beyaz olduğu için yakışmıyor...

1 saat.

Ulan varya beyaz çok güzel görünüyor ancak masam da beyaz olduğu için yakışmıyor...
Benim de masam beyaz ama altına koyu renkli büyük mouse padlarden alarak benim gibi kontrast yapabilirsiniz.

Ben biraz önce teslim aldım. Şu an bir tane daha sipariş vereceğim. Elinize aldığınız andan itibaren kaliteyi hissediyorsunuz ve tuş hissi muazzam derecede. Benim aracın kaportasından daha sağlam bir klavye almış oldum.
hocam gümrükte kaç gün kaldı acaba

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı