Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yok gelmedi. Geç güncelleniyor deniliyor ama umarım fazla sürmez :)

Eki Görüntüle 2349665
Ekran görüntüsü 2024-11-11 234556.jpg

Bendede durum aynı bunlar niye bekliyor ya?

Klavye az once geldi, su an ondan yaziyorum, zaten İngilizce kullandigim icin benim icin bir sorun olmadi hatta daha rahat oldu isim.
Beyazini almistim reaper switch geldi ve hissiyati gercekten iyi.
Kablosunda bir sıkıntı yok kablolu modda kullanmayi denedim calisti.
Kablolu modla 2, 4'un hizi ayni diye okudugumdan şu an 2.4 ile kullanıyorum.
Klavyede tek sinirimi bozan ESC'nin yanindaki batarya isigi olmustu, onu da redditten okudugum postta FN+Shift'le kapatildigini ogrendim. (boyle kullaninca batarya azalinca sadece isik veriyormus.)
Su an daha yeni kullanmaya basladigim icin deneyimlerim bunlar.
Belki uzun kullanimdan sonra bir yazi daha yazabilirim.
Son olarak klavye ararken bu konuyu acan ve bu klavyeyi onume dusuren arkadasa teşekkür ederim.

Hocam F5 tusu bende sayfayı yenilemiyor neden?

FN tuşuna ayarlanmış sanırım FN+W ye bastım düzeldi

FN tuşuna ayarlanmış sanırım FN+W ye bastım düzeldi.

Rgbyide FN+ enterın üstündeki tuşla ayarlanıyormuş 5 6 kere bastıktan sonra RGB modunu kapatabiliyormuşuz.

Son düzenleme:
Her şeyi anladık tamam da neden Windows'ta da İngilizce kullanıyorsun klavyeyi onu anlayamadım ben tam olarak 😀 bakarak mı yazıyorsun? Herhangi bir sıkıntısı var mı?

Kod yazarken İngilizce yazmaya baslamistim o yuzden daha rahat geliyor, alistim yani.
Sikinti olarak da az once bir sorunla karsilastim, 1 saat ugrastigim icin ben mi bozdum hatirlamiyorum ama windows tusu beyaz yanik kaldi (Win lock degil), klavye calismamaya basladi, FN+W FN+ESC hiçbir şey calismiyordu ama programdaki yaptığım renk ayarlari klavyeye yansiyordu, kafayi yememe ramak kalmisken baska bir konudaki arkadas sağ olsun Epomaker Firmware kurarak cozdugunu yazmis, oyle duzelttim, baska bir sorunla karsilasmadim henuz.
+ Epomaker Firmware'i kurarken kabloyla baglayin demisti arkadas ona da uyarsaniz iyi olur.

Driver:

Firmware:

Kod yazarken İngilizce yazmaya baslamistim o yuzden daha rahat geliyor, alistim yani.
Sikinti olarak da az once bir sorunla karsilastim, 1 saat ugrastigim icin ben mi bozdum hatirlamiyorum ama, Windows tusu beyaz yanik kaldi (Win lock degil), klavye calismamaya basladi, FN+W FN+ESC hiçbir şey calismiyordu ama programdaki yaptığım renk ayarlari klavyeye yansiyordu, kafayi yememe ramak kalmisken baska bir konudaki arkadas sağ olsun Epomaker Firmware kurarak cozdugunu yazmis, oyle duzelttim, baska bir sorunla karsilasmadim henuz.
+ Epomaker Firmware'i kurarken kabloyla baglayin demisti arkadas ona da uyarsaniz iyi olur.

Hocam taramada virüslü çıkıyor o yüzden kullanmak istemiyorum uygulamayı.

Vallahi ben baska bir cozum bulamadigim icin onu tercih etmek zorunda kaldim.
Ayni sorunu yasayip alternatif bir çözümü olan varsa acigim.
Viruslu dediginiz Firmware mi yoksa driver mi bir de, belki driveri kurmasam hiç bozulmayacakti.

Vallahi ben baska bir cozum bulamadigim icin onu tercih etmek zorunda kaldim.
Ayni sorunu yasayip alternatif bir çözümü olan varsa acigim.
Viruslu dediginiz Firmware mi yoksa driver mi bir de, belki driveri kurmasam hiç bozulmayacakti.
Aula'nın sitesinden international kısmını seçtim drive'da paylaşmışlar f75'in driver'ını sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı