Klavyenin indirimi ne zaman biter bilen var mı?
Haydaaaa çortlamaya mı başlıyor.Benim nokta tuşu çalışmıyor birkaç saattir, bununla ilgili konu da açtım sanırım PCB daha ilk günden gitti.
Aula F75'in bir tuşu çalışırken artık çalışmıyor
Daha önce nokta işareti çalışırken şu an klavyede hiçbir şekilde nokta işaretinin olduğu yani? \ kısmından hiçbir tepki alamıyorum, PCB mi arıza verdi acaba daha bugün geldi. Tek yaptığım şey kapalıyken tuşun keycapini çıkarmaktı, yukarıdaki __+ işaretiyle boyunu karşılaştırıp değiştireyim mi...www.technopat.net
Edit: Arkadaşlar aşırı saçma sapan bir durum var şu an. Ü harfi de benzer bir duruma girdi. Sonra ikisini birden düzelttim ama tam düzelmedi.
Haydaaaa çortlamaya mı başlıyor.
Normal benim Aj159 Apex 5-6 gün kalmıştı gümrükte.Klavyenin gümrükteki 4. günü bu normal mi ? 1 Kasım'da aldım ürünü daha kargo şirketini bırak gümrükten geçmedi. Aynı sorunu yaşayan var mı ?
@ben patrix Sizin klavyenizle aynı anda geldi muhtemelen benimki sizde durum ne ?
Anladım, teşekkürler.Normal benim Aj159 Apex 5-6 gün kalmıştı gümrükte.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.