- Makaleler
- 1
@648148 Rica ederim.
Eki Görüntüle 2352227
@ben patrix Sonunda gümrükten çıktı. Hayırlısı olsun muhtemelen sizinki de çıkmıştır
Benimki tövbeli herhalde çıkmadı
@648148 Rica ederim.
Eki Görüntüle 2352227
@ben patrix Sonunda gümrükten çıktı. Hayırlısı olsun muhtemelen sizinki de çıkmıştır
Ben sabah canlı desteğe bağlandım. Sizin için gümrüğe işlemleri hızlandırmaları için talimat verdik dedi canlı destek. Ben öylesine dediler sanıyordum ama işe yaramış deneyebilirsinBenimki tövbeli herhalde çıkmadı
Ben sabah canlı desteğe bağlandım. Sizin için gümrüğe işlemleri hızlandırmaları için talimat verdik dedi canlı destek. Ben öylesine dediler sanıyordum ama işe yaramış deneyebilirsin
Benim elimde kullaniyorum orjinal gibi uygulamasí Ile gayet güzel calisiyor switchler dendigi gibi ama içini açmadımArkadaşlar ürünü eline geçip orjinal olup olmadığını kontrol eden var mı? AULA'ya e posta yolladım ve Temu'da satış yapmadıklarını söyledi.
Eki Görüntüle 2352291
Bende de aynı şey mevcut 11 kasım'dan beri aynı yazı yazıyor. Sorun mu var anlamadım.Hocam 3 gündür bu durumda elime ulaşmasını bekliyorum, can sıkıcı hale geldi vallaha.
Eki Görüntüle 2352096
Bende de aynı şey mevcut 11 Kasım'dan beri aynı yazı yazıyor. Sorun mu var anlamadım.
Böyle bir şey mümkün mü orijinalliğini sorgulayan oldu mu hiç aranızda ?Arkadaşlar ürünü eline geçip orjinal olup olmadığını kontrol eden var mı? AULA'ya e posta yolladım ve Temu'da satış yapmadıklarını söyledi.
Eki Görüntüle 2352291
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.