saywend
Centipat
Kalite farkı var mı hocam switchlerin?
İnan hiç bilmiyorum tek bildiğim siyah olanda graywood V3 switch olması.
Kalite farkı var mı hocam switchlerin?
Siyah aldım graywood switch geldi hocam klavyenin yanında 4 switch veriyorlar ekstradanHocam hangi switch klavye?
Siyah aldım graywood switch geldi hocam klavyenin yanında 4 switch veriyorlar ekstradan.
Siyah aldım graywood switch geldi hocam klavyenin yanında 4 switch veriyorlar ekstradan.
 )
)Umarım öyledir benimde ürünler hazırlanıyor. Benim yazdığım aulagear.com'du Temu'da yanlış değilsem Avustralya ve Almanya'ya alınca ürün sayfası açılmıyor ABD'de ise ürün 68 dolara satılıyor belli bölgelere özel bir indirim olabilir diye Aula'nın Türkiye'ye mail attım onu bekliyorum.Benim elimde kullaniyorum orjinal gibi uygulamasí Ile gayet güzel calisiyor switchler dendigi gibi ama içini açmadım
Kablo , 4 switch, ve keycap ve switch çıkarma aleti çıkıyor içinden aksesuar olarak hocamKeycap çıkarma maşası geliyor değil mi (ismini bilmiyorum)
Sıkıntı olacağını sanmam ya.Umarım öyledir benimde ürünler hazırlanıyor. Benim yazdığım aulagear.com'du Temu'da yanlış değilsem Avustralya ve Almanya'ya alınca ürün sayfası açılmıyor ABD'de ise ürün 68 dolara satılıyor belli bölgelere özel bir indirim olabilir diye Aula'nın Türkiye'ye mail attım onu bekliyorum.
Dongle, bluetooth ve kablo.Hocam peki klavyenin yanında dongle gibi bir şey geliyor mu sadece Bluetooth ile mi kullanılabiliyor?
Klavyenin kendi içinde dongle var hocam minik onla 2.4 ghz bağlayarak kullaniyorumHocam peki klavyenin yanında dongle gibi bir şey geliyor mu sadece Bluetooth ile mi kullanılabiliyor?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.