Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bataryası ne kadar gidiyor test eden oldu mu? yada açıklamalarında yazıyor muydu bakayım.

How long is the battery life on the Aula F75?

According to the printed manual that came with the box, the Aula F75 has a "4000 mAh rechargeable lithium battery" with the following battery life: Default light effect – about 17.5 hours. Turn off all lights – about 266.5 hours

Bu sanırım şarj olurken veya klavye şarjı boşalırken aktif oluyor
Pair ışığı olduğu söyleniyor redditte. Bunları bir şeye eşleştirin veya kablosuz özelliğini kapalı bırakın demişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bataryası ne kadar gidiyor test eden oldu mu? yada açıklamalarında yazıyor muydu bakayım.

How long is the battery life on the Aula F75?

According to the printed manual that came with the box, the Aula F75 has a "4000 mAh rechargeable lithium battery" with the following battery life: Default light effect – about 17.5 hours. Turn off all lights – about 266.5 hours

Pair ışığı olduğu söyleniyor redditte. Bunları bir şeye eşleştirin veya kablosuz özelliğini kapalı bırakın demişler.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

266.5 ve 17.5 farka bak vay be.

Bilmem ben de bakmadım.

Ben ikinciyi sipariş etmeyi düşünüyordum ama yüzde 75 klavye çok hoşuma gitmedi. Alıştığım home, printscreen tuşları yok. Home için FN+End, ekran görüntüsü almak için FN+U ya basmak gerekiyor. Biraz daha kullanırım alışabilirim belki :) Olmadı diğer az kullandığım sistemimde kullanırım bunu artık. TKL candır gerisi patlıcandır :p

Evet benim de kaybım print screen tuşu olacak, onu artık ctrl+shift+s ile kompanse edeceğim. Benim klavye gelmedi, Pazartesiye kaldı 😀

Bende Reddit'de öyle yazdığını görmüştüm yüksek ihtimal eşleştirme ışığı belki şarj bitince onu da gösteriyordur.

arkadaşlar kampanya varmı almak istiyorumda sanırım 288tl kampanyası bitmiş bulunmakta

arkadaşlar kampanya varmı almak istiyorumda sanırım 288tl kampanyası bitmiş bulunmakta
Kampanya yok da biraz müşteri hizmetleri ile haşır neşir olarak 110 lira kredi ve %20 kupon alabilirsin. O zaman vergisiz 360 civarına geliyor üzerine sepet limiti 670 tl ise limiti doldurana kadar ürün alıp her halükarda 1000 lira civarı bir masraf yaparsın.

Klavyenin yabancı inceleme videolarında yazılımdan sonra klavyenin bricklendigini yazmışlar. Bu konu hakkında bir fikri olan var mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı