Hocam o fareyi ben bir türlü bulamadım stoğu mu bitti?Hayırlı olsunBen siyahını alsam mı dedim de TKL olmayınca vazgeçtim. Belki şu Apex mouse gelirse onu almayı düşünebilirim. O iyiymiş diyorlar.
Hocam o fareyi ben bir türlü bulamadım stoğu mu bitti?Hayırlı olsunBen siyahını alsam mı dedim de TKL olmayınca vazgeçtim. Belki şu Apex mouse gelirse onu almayı düşünebilirim. O iyiymiş diyorlar.
Aklıma bir soru takıldı daha önce Temu'dan ürün alıp da iade eden oldu mu? Gümrük vergisi iade olmuyor değil mi? Öyleyse bayağı kötü çünkü.
Vergi dahil iade oluyor, yani karttan çekilen para olduğu gibi geri dönüyor ve çok uzun da sürmüyor geri dönmesi. Eğer hesabınızdan yaptığınız ilk iade talebi ise, ne olursa olsun ürün geri istenmeksizin para iade oluyor. Ancak ilkten sonraki iadelerde satıcı ürünün de geri gönderilmesini talep edebilir.Aklıma bir soru takıldı daha önce temu dan ürün alıp da iade eden oldu mu ? gümrük vergisi iade olmuyor değil mi ? Öyleyse baya kötü çünkü.
Benim 11 Kasım’dan itibaren gümrükte bekliyor bu şekilde…Arkadaşlar daha dün yurtdışındaki havalimanına varan siparişim bugün sabah Türkiye'ye gelmiş ve gümrük işlemleri başlamış.
Aras Kargo ile Ankara'ya gelecek sizce hangi gün gelir tahmini olarak hafta sonu kargo açık olur mu yardım eder misiniz?
Benim 11 Kasım’dan itibaren gümrükte bekliyor bu şekilde… Eki Görüntüle 2354645
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.