Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir şey soracağım klavyede @ tuşunu yapamıyorum soldaki alt tuşunu denesem bile olmuyor. Bunu nasıl çözebiliriz?

Stok bitmeden satin alayim dedim. Kullanabileceğim bir indirim kodu var mi? Destege yazdim su an mevcut degil dediler.

Şunları deneyebilirsiniz. Normal arama yerine yazacaksınız. Bu arada inanmayın, kod veriyorlar. Ayın 15'inde kod aldım güncel olarak. Biraz zorbalayın. Zorba olamıyorsanız kanka olun.

ACT695556, DPP3976, New user Free, discount Card 000.

Son düzenleme:
Beyazıda mı çıkmıyor artık
Listede yok hocam hiç hxsj markasıan ait mouse ve klavyeler var alınır mı? Bilmiyorum açıkçası. Onun dışında saçma sapan ürünler var 22 saat sonra gidecek indirim acaba liste arada güncelleniyor mu ya da yeni ürünler eklenir mi sürekli sayfayı yenilesem bilemiyorum.

Klavyeyi sonuna kadar indirmeyi denedim denedim vermediler bir şey. 110TL kredi harici 962TL'ye aldım. Tükenmek üzere yazısını görünce çektim direk umarım pişman olmam herkesin yorumu güzel ama alanlar biraz klavyeden + ve - yönüyle bahsederse mutlu olurum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Artık sadece South facing geliyor sanırım. Arkadaşıma son aldığım öyle geldi ve North facing olana göre pek de hoşuma gitmedi RGB'lerin konumu. Ayrıca diğerlerinden farklı olarak kendi kutusuna ek ekstra karton kutunun içerisinde geldi.

Artık sadece South facing geliyor sanırım. Arkadaşıma son aldığım öyle geldi ve North facing olana göre pek de hoşuma gitmedi RGB'lerin konumu. Ayrıca diğerlerinden farklı olarak kendi kutusuna ek ekstra karton kutunun içerisinde geldi.
Güney'de olması daha iyi diyor youtuberler. Bana da güney konumlandırma geldi o yüzden mutluyum. HipyoTech mesela incelerken ona kuzey konumda gelmişti ve memnun değildi bu durumdan.

Klavye teslim aşamaları ve geçen sürenin ss ini atar mısınız?
Gelişme olduğunda güncellerim.

ekran.PNG

Hocam ayın 9'unda saat 10 gibi falan sipariş vermiştim. Şu an gümrük aşamasında gözüküyor 3 gündür. Tahminen ne zaman gelir? Beklemekten kahrolacağım.
1731941507338.png

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı