TehSparrow
Kilopat
Siyah olan modelinin stoku bitmiş, tekrar yenilenir mi acaba, beyaz olanını almak istemiyorum.
Yüklemeden yapamıyormuyuz bazı arkadaşlar brick oldu felan demiş pek bulaşmak istemiyorum açıkçası.Programı var yükle oradan süresini ayarlayabiliyorsun.
![]()
![]()
Yüklemeden yapamıyor muyuz bazı arkadaşlar brick oldu falan demiş pek bulaşmak istemiyorum açıkçası.
RGB ışıklarını kapatacağimiz tuş kombinasyonu nedir, FN W işe yaramıyor.
Ses tuşunun ortasına basılı tutun klavyede sol alt köşe (z tuşu civarı) yanıp sönünce bırakın sonra aynı tuşa normal basarak (tık tık) ışık modu değiştirebilirsiniz. Aynı zamanda etrafındaki yuvarlak kısmı çevirerek parlaklığı da değiştirebilirsiniz. Ses ayarlama moduna dönmek için basılı tutmak gerekir.Rgb ışıklarını kapatacağimiz tuş kombinasyonu nedir, fn w işe yaramıyor.
Ben sadece driver indirmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam program üzerinden firmware güncellemiştim. Hiçbir sorun yok. Anlık ekran görüntüsü:Yüklemeden yapamıyormuyuz bazı arkadaşlar brick oldu felan demiş pek bulaşmak istemiyorum açıkçası.
Geçmiş olsun ama buradaki ptt hızlı teslimat yapıyor bence şubeden şubeye değişiyor. Sizinkisi de umarım iyidir.Bir tek benimki mi PTT'ye verildi? Artık kaç günde getirirler Allah bilir
Program üzerinden nasıl güncelledin?Ben sadece driver indirmiştim ve yanlış hatırlamıyorsam program üzerinden firmware güncellemiştim. Hiçbir sorun yok. Anlık ekran görüntüsü:
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.