Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bir tek benimki mi PTT'ye verildi? Artık kaç günde getirirler Allah bilir
PTT olduğuna sevin bence. Birkaç hafta önce yurt dışından gelen siparişim gümrükten geçtiği gibi arabaya yüklenip Ankara'ya yola çıkmıştı, sonraki gün elime ulaşmıştı. Aşırı hızlı çalışıyorlar.

Elektrikler yokken asansörsüz teslim etmeyen firmalar var, gayet normal karşılanabilir. Ben böyle durumda 6 kat merdiveni üşenmeyip çıkanı da gördüm, asansör çalışmıyor diye geri döneni de. Bir tanesi de aramıştı elektrik yok nasıl yapalım diye, inip almıştım. En iyisi aramaları.

Hiçbir iletişime geçmeden şubeye teslim edip hatalı adres bilgisi yazmasını anlamıyorum hocam.

Hiçbir iletişime geçmeden şubeye teslim edip hatalı adres bilgisi yazmasını anlamıyorum hocam.
Yapıyorlar hocam ya bana da Kolay Gelsin yapıyordu bunu müşteri hizmetleri arıyorum 3 kere arandığımı söylüyor telefonuma bakıyorum arama geçmişinde arama yok.

Yapıyorlar hocam ya bana da Kolay Gelsin yapıyordu bunu müşteri hizmetleri arıyorum 3 kere arandığımı söylüyor telefonuma bakıyorum arama geçmişinde arama yok.

Forumda bu durumu yaşayanların kargosunu ertesi gün getirmişler. Umarım benim için de aynısı geçerli olur.

Steam envanterini satıp almayı düşünüyorum haftaya kadar fiyat ne olur?

Steam envanterini satıp almayı düşünüyorum haftaya kadar fiyat ne olur?
Kesin olarak bilmiyoruz fakat gelen Mail'de indirimin birkaç gün sonra biteceği söylenmiş. Bunu paylaşan Cumartesi günü paylaşmıştı diye hatırlıyorum ama indirim hala bitmedi belli olmaz o yüzden.

670 TL'yi geçmek için eklenen ürünlerle beraber ödeme kısmına kadar gelin. Ödeme sayfasında ürünlerin adetlerini ayarlamak için hemen yanlarında sayı var, klavye haricindekileri 0 yapın. Böylece sadece klavye almış olursunuz. Gereksiz ürünlere para harcamamış olursunuz.
ama alt sınırın altında kalır sipariş iptal olmaz mı ?

Arkadaşlar almayı düşünüyorum. Yıllardır normal klavyeye alışığım. Bilmediğimden soruyorum. Türkçe klavye gibi bunu nasıl kullanabilirim? Teşekkürler.

ama alt sınırın altında kalır sipariş iptal olmaz mı ?
1732135775362.png 1732135835412.png

Arkadaşlar almayı düşünüyorum. Yıllardır normal klavyeye alışığım. Bilmediğimden soruyorum. Türkçe klavye gibi bunu nasıl kullanabilirim? Teşekkürler.
Windows klavye ayarları Türkçe olsun yeter. Klavyenin tuşlarının üstünde ne yazdığı fark etmiyor. Zamanla zaten iyice alışıyorsun. Örnek olarak şu an ''ş'' harfi yazdığım tuşun üstünde '':'' var ama tuşa bastığımda ''ş'' harfi olarak işlev görüyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı