Birçok kişiye oluyor tekrar sipariş ver bana da oldu. Ya da garanti olması için başka karttan da çektirebilirsin. Bana oldu ikinci kez farklı karttan sipariş verdim birazdan elimde olacak.Sorun nedir? Ödeme gerçekleşti, yattım, uyandım ve iade yazıyor.
çok teşekkür ederim, geri ödemeler ne kadar hızlı, biliyor musunuz?Birçok kişiye oluyor tekrar sipariş ver bana da oldu. Ya da garanti olması için başka karttan da çektirebilirsin. Bana oldu ikinci kez farklı karttan sipariş verdim birazdan elimde olacak.
Bankadan bankaya ya da kredi kartı olmasına göre değişiyor. Tahmini 3-10 güne gelir.çok teşekkür ederim, geri ödemeler ne kadar hızlı, biliyor musunuz?
Bana 20 dakikada yattı. Bazı arkadaşlarınki 2 günde falan bazılarınınki 2 günü de geçmişti.çok teşekkür ederim, geri ödemeler ne kadar hızlı, biliyor musunuz?
3 gündür bekliyorum daha gelmedi.çok teşekkür ederim, geri ödemeler ne kadar hızlı, biliyor musunuz?
Buyur dostum.Siparişi eline ulaşan biri kargo güncellemelerini paylaşabilir mi?
Bankadan bankaya ya da kredi kartı olmasına göre değişiyor. Tahmini 3-10 güne gelir.
Bana 20 dakikada yattı. Bazı arkadaşlarınki 2 günde falan bazılarınınki 2 günü de geçmişti.
Cevaplar için çok teşekkürler, garantasi banka kartı ile tekrar sipariş verdim, ondan önce zirrat ile sipariş vermiştim.3 gündür bekliyorum daha gelmedi.
Benim 18 gün sürdü. Sizinki yaklaşık 3-4 güne elinize ulaşmış olur.10 gün önce sipariş ettim henüz gelmedi :/
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.