Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İki rengi de önümde sorusu olan varsa sorabilir.
WhatsApp Image 2024-11-21 at 17.17.14.jpeg

Ürün bugün elime ulaştı, şahane bir şey. Enter tuşunun kısa olması ve üstünde virgülün bulunmasına biraz alışmam gerekecek fakat aşırı kaliteli.

Beyaz mı siyah mı daha iyi?
Hocam ses olarak siyah bir tık daha sessiz beyaz bir tık daha tok. Beyaz yeni üretim galiba ışıkları güney yönlü ve arka tarafında bluetooth, wired yazan yerler çince ama o önemli değil. Enter, space sesi olarak beyaz daha iyi. Ama beyaz ya da siyah daha iyi diyemem ikisi de başa baş sadece pudding kullanmayı sevenler için beyazın ledlerin güney yönlü olması çok iyi.

Hocam ses olarak siyah bir tık daha sessiz beyaz bir tık daha tok. Beyaz yeni üretim galiba ışıkları güney yönlü ve arka tarafında bluetooth, wired yazan yerler çince ama o önemli değil. Enter, space sesi olarak beyaz daha iyi. Ama beyaz ya da siyah daha iyi diyemem ikisi de başa baş sadece pudding kullanmayı sevenler için beyazın ledlerin güney yönlü olması çok iyi.
Teşekkürler hocam, hayırlı olsun.

Arkadaşlar sağ CTRL'ye CTRL artı alt tuşunu ekledim fakat olmadı. Bir de artı simgesini nasıl yapıyoruz? Numaraların üstündeki işaretler yanlış çıkıyor bende. :D cahil kaldık yardımcı olun :D

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı