Elektronik AULA F75 vergisiz 575 TL

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ne dahil, usb-c kablosu var mı? ve kablosuz kullanırken bir giriş gecikmesi var mı? yapı kalitesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Siyahın yanında 4 tane beyazın yanında 2 tane yedek switch geldi. İkisinde de kablo vardı ve yanlarında tuş/switch sökme aparatı çıktı. Ben gecikme hissetmedim gayet iyi o konuda. Yapı kalitesi mükemmel gayet ağır bir ürün ve hiçbir gıcırtı vs. yok bu zamana kadar kullandığım plastik klavyeler içinden en kalitelisi. Bundan daha önce elime Asus'un üst seviye klavyeleri, yine çinden toplama klavye ve kablolu mekanik bir klavye, HyperX'in bir klavyesi ve bir kaç tane daha klavye geçti ama yazması en zevkli olanı, basım hissiyatı, sesi en güzel olanı bence bu klavyeydi uzun yıllar ikisini kullanmayı düşünüyorum.

Arkadaşlar ledi kuzey olanlardan kaç tane switch çıkıyor? Güney olanlardan kaç tane çıkıyor?

10 parmak yazabiliyorsan yazma konusunda sorun olmaz. Ancak tuş düzenine bakmanı öneririm. Alışıp alışamayacağın biraz sana kalmış bir durum. En sık kullandığın tuşları bazı tuşlara atamak mümkün oluyor. Ancak yine de kesin alışırsın demek zor gibi. Buna göre karar vermeni öneririm. Zaten ucuz en kötü aldığım fiyata satarım diye de düşünebilirsin. Karar senin.

Mesela ben printscreen tuşuna F9'a koymak zorunda kaldım. Home tuşu yok. Shift Home tuşunu çok kullanıyormuşum onu fark ettim. Yukarı ok tuşuyla halletmeye çalışıyorum. Sağ CTRL tuşuna CTRL alt yapılıyormuş yanlışım yoksa o şekilde @ tuşunu basmak daha kolay olacaktır.

Kimisi büyük enter tuşuna alışmıştır küçüğüne hemen alışamaz.

Beyaz olanından sipariş geçtim hocam. Teşekkürler.

Driver ını kurmaya çalışırken windows defender beni engelliyor ne yapmam lazım. Defender ı kapatıp mı kurayım

Driverını kurmaya çalışırken Windows Defender beni engelliyor ne yapmam lazım. Defender'ı kapatıp mı kurayım.

Gelen ekranda daha fazla gibi biir secenek olması gerek oradan devam et e tıklayabilirsin.

Satarım diye ikinciyi de çekmiştim de ikinci el piyasası ölü gibi direkt. Açıp kendim mi kullanayım yoksa beklemek daha mantıklı mı olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı