AYT Edebiyat nereden çalışılmalı?

axoys

Hectopat
Merhaba öncelikle. Son 100 gün civarı sayısal olmama rağmen tmden girmeye karar verdiğim için (hedefler doğrultusunda) sıfırdan edebiyat çalışmaya başladım. Rüştü Hoca'nın 65 günlük AYT edebiyat kampının 16.günündeyim ancak edebiyat hakkında pek bir bilgim olmadığı için ve de konuları biraz üstten hızlı işlediği için kafamda soru işaretleri dolmaya başladı. Elimde limit yayınlarının el kitabı var onunla beraber kampı sürdürüyorum yani anlıyorum gibi ama sanki eksik bir şeyler var. Sizce hoca değiştirmeli miyim yoksa bu kampı tamamlarsam işimi görür mü? Edebiyat acemisi olarak her türlü önerilerinize açığım.

up up

Son düzenleme:
Neden bıraktınız hocam ben de tam 21.gündeyim

Hocam hem hızlı geçiyor ayrıntılı anlatmıyor. Hem de not kitabındaki notlar aşırı detaylı ve bazı sorulması imkansız yazar ve eserlerden bahsetmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Gerçekten dinlenir mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam sağ olun öneriniz için. Sizce sıfırdan başlayacak biri için uygun mudur bu kamp. Sizin düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz nelerdir? Rüştü hocayla bir yere kadar geldim gerekiyorsa değişelim ama konuları farklı bir işleyişte ilerletmiş kampında onu nasıl yaparım bilmiyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı