Ayyıldız Tim ile ilgili bilinenler yalanmış

Brs_16

Kilopat
Makaleler
4
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

CharmQuell'in son videosunda her şeyin yalan olduğu ortaya çıktı.

İsrail'i bile hacklememişler o da yalanmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Bunu öğrenmek için saçma sapan kanallara mı ihtiyacınız vardı?
Resmi web sitesi olmayan anonymus u saçma sapan bir site açıp mehter marşı açıyor elemanlar.

Bu hek gruplarının max olayı Github'u takip edip 3-5 telefonda Termux ile eski Wordpress sitelere brute force dalacak yazılımlar çalıştırmak.

Ay sonu da ellerine geçenleri toplar, Allah'ın unuttuğu sitelerin ana sayfasına "Hek eğ eğ" yazarlar. Forumlarında çok büyük bir şey başarmış gibi paylaşır ego tatmin ederler.

Bana da geldi bunlardan bi' tanesi. 5 Ay yüzüne bakmadığım siteye bi' girdim anasayfası boş. Hızlıresim.com'dan görseli index atmışlar, görselin URL'sinin süresi dolmuş. Ana sayfa beyaz görünüyor.

Boş iş bunlar. Hep boş iş.

İsrail ezan olayının da Amerika'daki bir haber kanalının normal videosuna mehter ekleyip hack olayı gibi gösterildiğini duymuştum hatta videonun orijinal hali de vardı.

Bu hek gruplarının Max olayı GitHub'u takip edip 3-5 telefonda Termux ile eski WordPress sitelere brute Force dalacak yazılımlar çalıştırmak.

Ay sonu da ellerine geçenleri toplar, Allah'ın unuttuğu sitelerin ana sayfasına "hek eğ eğ" yazarlar. Forumlarında çok büyük bir şey başarmış gibi paylaşır ego tatmin ederler.

Bana da geldi bunlardan bi' tanesi. 5 ay yüzüne bakmadığım siteye bi' girdim anasayfası boş. Hızlıresim.com'dan görseli index atmışlar, görselin URL'sinin süresi dolmuş. Ana sayfa beyaz görünüyor.

Boş iş bunlar. Hep boş iş.

Termux'u geçin, tuhaf tuhaf programlar vardı bilgisayar için. Arama m0t0ru.exe diye dork arayan programlar olduğunu hatırlıyorum adı aynı bu şekildeydi hatta. Brute Force çok eskide kaldı. Zaten ayyıldız Tim'in de eski Hype'ı kalmadı. Gerçekler belli.

Lan olm video çıkmadan önce bunlarla kavga ettim senle reelde görüşeceğiz filan klasik kelimeler havada uçuyor 😂😂aga bunları ilk bir sol partinin miletvekilinin hesabını hackledik diye tanıştım lan bir girdim hesaba öyle bir şey yok sonra kullanıcı adına dikkat ettim kendileri açmış hesabı. Gerçi benim anlattığım basit olaylar daha niceleri var. Kısacası ossuruktan teyyare, millete bu videodan sonra madara olmuş Max 14-17 yaş arası grup. Şunu unutmayın siz zaaf vermedikçe kimse sizi hackleyemez altın kural.

Ayyıldız tim gibi hackerlara inananlar zaten 50 yaş üstü tayfa yalandı zaten.

Belliydi ki zaten, biliyoruz. Anonymous grubunun sitesini hacklemiş gibi göstermeleri ve daha birçoğu, bunların ne halt olduğunu gözü körler sadece bilmiyordu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı