Ayyıldız tim sahtekar mı?

3507Enes

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
CharmQuell de gördüm ve sahte olduğunu söylüyorlar. Doğru mudur?

Son düzenleyen: Moderatör:
CharmQuell de gördüm ve sahte olduğunu söylüyorlar. Doğru mudur?
Baştan beri ergenler üzerinden para kazanan kişilerdi zaten. Kitlesi 10 yaş veya 60 yaş çomarlardan oluşuyor.

En güldüğüm haberleri ise İsrail'i hacklemeleriydi. Yalandan bir Excel belgesi açıp rastgele isimler yazmışlar :D

Aşırı sahtekarlar hem de. Sözde hacklediği Yunanistan, İsrail resmi siteleri ve yayınları neden hiçbir yabancı basında konuşulmuyor acaba? Düşünsenize, resmi siteleriniz hackleniyor ve gıkınız çıkmıyor, aynen kanka. Anonymous zamanında böyle işlere kalkıştığında dünya ayağa kalkıyordu. Anonymous demişken, Anonymous sitesini en prime dönemlerinde hackledikleri zaman niye hiçbir yerde bu konuşulmadı? En basitinden Anonymous neden konuşmadı? Ayyıldız Tim'i yabancı hacker gruplarına sorun bakayım kaç kişi tanıyor. Farklı bir domain üzerinden sahte bir site kurup başkasınınmış gibi göstermek kolay.
En güldüğüm haberleri ise İsrail'i hacklemeleriydi. Yalandan bir Excel belgesi açıp rastgele isimler yazmışlar :D
O da eski bir Rus hacker grubunun çıktı. Sözde İsrail'i hacklemişler.😀

Ne oldukları baştan belliydi zaten. Sözde Anonymous gibi dev bir hacker grubunu hackliyorlar ve hiçbir yabancı kaynakta haberi yok :D Ayrıyeten Anonymous'un kendisine ait bir sitesi yok. Bunları birisinin ifşa etmesi gerekiyordu. CharmQuell yaptı, kendisini kutlarım. Nasıl ifşa ettiyse artık :D Ayyıldız Tim YouTube kanalının videolarını yoruma kapatmış ve Instagram sayfasındaki yorumları da kısıtlamış. Varsayalım ki doğru değil. O hâlde yorumlar neden kapatılıyor? :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ahaha, atlaya atlaya izlediğim bir video olsa da ''Ben öyle değilim'' falan demekten ileri gidememiş gibi duruyor.
Kendini savunan kelimelerden ileri gidememiş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı