Babam bana hiçbir şey almıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yanındakilere de telefon bisiklet almış :D
kurguya puanım 10/3.
Çok dizi izlemiş arkadaş belli. Okulda kumar oynatacak, babası müdür yardımcısı ve haberi olmayacak. Çok iyi.

Hocam konuda Allah'tan mesaja puan verme yok. Olsa başınız yanmıştı :D

Anlatamadım galiba. Sınıfta bazen 80 90 kişi oluyor ve bir sürkilasyon var. Kumar+kantin 400 lira da getirsin bir zahmet.

Biz sabah akşam tüm tenefüslerde kantine getir götür yapardık haftada ancak 30 TL olurdu.

Hocam babanız açık bir şekilde cimri ama sizin de para kazanma yöntemlerinize ağzım açık kaldı.
Doğrusu. Ve galiba yine aynı şekilde paranızı o yoldan kazanmaya devam edeceksiniz gibi. Ama keşke helal para yöntemlerine başvursaydınız.

Bence babası geleceğin kumarcısı olmasını istemiş gibi ama gerçekten babanız çok cimri Allah sabır versin.

Tabi bu işlerde denetim var okulda. Her taraf hoca kaynıyor. Bu işi en son mescide taşıdık. Mescit oldukça büyük ve namaz vakti dışında bomboş.

Tabi bu işlerde denetim var okulda. Her taraf hoca kaynıyor. Bu işi en son mescide taşıdık. Mescit oldukça büyük ve namaz vakti dışında bomboş.
Yüce yaratanın mekanında haram oyunlar oynatmış. Yazıklar olsun sizin gibi gençliğe. (!)

Çarpılıcaksınız hocam mescitte kumar mı oynuyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı