Babam beni neden sevmiyor?

Az önce babam bana tokat attı için kuzenimde kalmak istedim babam s*kt*r git diyor tam çıkıcaktım annem kolumdan çıktı çıkamassın diyor
Durmam o evde şahsen. Annem ne yaparsa yapsın onun iyiliği için kendini başka biryerlere atmayı dene derim. İlerde alırsın anneni yanına inşallah durumunda iyi olur.

Adam duştan çıktı diye tokat atmış sence bunu yapsa 2 tokatla bırakır mı?
Eğerki çocuğunu düşünmüyorsa eve babası uyuduğunda gelir sabah o uyanmadanda gider. Fakat bunlarda kesin çözüm değil. İllaki biryerde denk gelirler ozamanda kaçmayı denerim ben.

Durmam o evde şahsen. Annem ne yaparsa yapsın onun iyiliği için kendini başka biryerlere atmayı dene derim. İlerde alırsın anneni yanına inşallah durumunda iyi olur.
Bundan 7 yıl sınavdan düşük almıştım odama saklamıştım kapıya kilitlemiştim kapıyı tekmeledi halada kırık sonra aç dedi korkudan açtım beni dövdü. Arkadaşlarımın babasını gördüğümde ise kıskanıyorum

Bundan 7 yıl sınavdan düşük almıştım odama saklamıştım kapıya kilitlemiştim kapıyı tekmeledi halada kırık sonra aç dedi korkudan açtım beni dövdü. Arkadaşlarımın babasını gördüğümde ise kıskanıyorum
Sorması çok ayıp olacak ama durumunuz iyi mi maddi olarak soruyorum?

Arada bir çalışor babamın el kemiği sakat o yüzden nadir çalışıyor
Okuyorsan çok çalış evde dur sadece geleceğin iyi olsun. Yada tavsiyem en acilinden bir iş bulup sabah 7 akşam 8 e kadar böyle yormayacak senin istediğin bilgisayarcı tarzı işlere bak. Anca bu şekilde kendini rahatlatabilirsin diye düşünüyorum.

Okuyorsan çok çalış evde dur sadece geleceğin iyi olsun. Yada tavsiyem en acilinden bir iş bulup sabah 7 akşam 8 e kadar böyle yormayacak senin istediğin bilgisayarcı tarzı işlere bak. Anca bu şekilde kendini rahatlatabilirsin diye düşünüyorum.
İşte yarın gidip soracam eğer alınmassam yarın yazarım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı