Babam ile oyun bilgisayarı topladık

Merhabalar, babamın yardımlarıyla bir oyun bilgisayarı topladık. Bunu da amatörce bir şekilde video olarak sunduk. Aslında Recep ve Ali beyden esintim yok diyemem. Bu videoyu tamamen onlara özendiğim için çektik. Diksiyon konusunda çok eksiğim var.Kamera karşısına geçince ilk defa olduğu için çok heyecan yaptım. Bu konuda Recep ve Ali beye yetişemem ama daha da düzelteceğime inanıyorum umarım beğenirsiniz.
Not: Yazım hatası yapmamaya çalıştım umarım başarmışımdır :)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartını R9 390X yaparsanız iyi olur.
Gtx 980 veya r9 390x almayı planlıyorum bende. İzlediğiniz için çok teşekkür ederiz :)

Bende babamla topladım ama seninki kadar yakından ilgilenmiyor :D. Boş işler olarak görüyor. Babanız kaç yaşında ?
Babam 46 yaşında. Zamanında babam da ilgilenmezdi. Şu anda Recep ve Ali beyden edindiğim bilgileri babama anlatınca ilgilenmeye başladı. İzlediğiniz için çok teşekkür ederiz :)

HD 7770 neden seçtiniz ?
Önceden mevcut olduğu için bu kartı kullanmak durumunda kaldık. Yakın zamanda upgrade edeceğiz. İzlediğiniz için çok teşekkür ederiz :)
 
Şanslısınız :) Devam etmeyi düşünüyor musunuz?
Evet, babamla oyun videolari, komik sohbetler, teknolojik gelişmelerle ilgili yorumlar, elimize geçen teknolojik ürünlerin incelemesi gibi birçok şey düşünüyoruz. Babam bunlara sıcak bakıyor :)

Özellikle babanla yapman çok iyi olmuş. Devrimizde birçok (açıkça söylüyorum) aptal, ebeveynlerinden çekinirken sen tutmuş video hazırlamışsın. Tebrik ediyorum. :)
Çok teşekkür ediyoruz yorumunuz için. Babamda yavaş yavaş ilgilenmeye başlıyor benim çok hoşuma gidiyor bu :)
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı