Babam vefat etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
27 Ekim 2021 de bende aynı duyguları yaşadım başınız sağolsun hocam toprak incitmesin mekanı cennet olsun.
 
Bugün hastaneden 2 kere aradılar. İlk aramada cevap yoktu. 2. açısta müdahale ediyoruz gelin dediler. Daha sen beni berbere götürecektin saçımı kestirecektin. Papaz saçlı diye dalga geçecektin. Neden aşını olmadın, COVID hastalığında erkenden eve çıktın yaşlı kurt? Sana yakıştı mı bu, bizi bırakıp gitmek he? Daha fazla para harcamayın diye söylenip eve geldiğinde sana sevdiğin yemekleri yaptirtacaktim. Yakıştı mı sana yaşlı kurt? Daha gidip size askeri selamımı verip diplomayı aldırmaya götürecektim. Bana iş bulacağım yeter ki oku demiştin he yaşlı kurt, ayıp değil mi yaptığın? Senin gibi adama yakışmadı bu. Daha bana küfür edecektin, onu bile özlemiştim. Bütün yükü aniden omuzuma bırakıp gitti. En azından artık rahatlıkta yemek, yatak ve acıdan kurtuldun. Dediğin gibi hemen en ufak olumsuzluğa moralman çökmek yok. Babaanne ve dedeye kavuştun gözün aydın. Seni sürekli saçımla dalga gecmeni, bırak oyunu, kufurlerini bile özleyeceğim.

Allah rahmet eylesin.
 
Başın sağ olsun, çok zor bir durum. Yaşamadım, illa yaşayacağım ama yaşamayı düşünmek bile zor. Umarım bir an önce iyi olursunuz.

Sorun ölmesi değil hocam. Aniden ölmesi kötü. Geldiğimiz yer belli gideceğimiz yer belli. Ablam ve annem iyi olsun yeterli. Ben bir şekilde atlatırım. Annem ve ablam iyi olsun yeterli.
 
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşAllah. Başlığı ve de sizi gorunce boğazım dugumlendi. Kelimeler kifayetsiz... Başınız sağ olsun tekrardan.
 
Allah rahmet eylesin, mekânı cennet olsun inşallah. Başlığı ve de sizi gorunce boğazım dugumlendi. Kelimeler kifayetsiz... Başınız sağ olsun tekrardan.

Saçlarımı inadına uzatmışım. Beni berbere götürecek diye olmadı. Bundan sonra dediği gibi en ufak olumsuzlukta kötü düşünme yok.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı