Babamdan gizli oyuna para yatırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi paranızı biriktirin babanıza güzel şekilde söyleyin kendi kartına yükler oradan alırsınız haberi olur en azından bahanen şu olacak ben biriktirdim zaten benim param bu senin bahanen unutma.

Adama bak sanarsın kendi kazanmış da babama vericem diyor. Babasının parasıyla babasına ödeme yapmak istiyor. :D Baban zaten vermiyor mu sana o harçlığı?

Hocam babanız öyle biriyse keşke yatırmasaydınız. Faturayı babanızdan önce kendi paranızla siz ödeseniz iyi olur ki görmesin. Benim babam kızmıyor mesela yatırınca da sizinki sıkıntı biraz.
Bıçak sokma durumlarını konuşmuyorum bile. Size gay denince üzülecekseniz sıkıntı büyük. T-A-K-M-A.

Ya babam senin oyununa edeyim der siz anladınız tabii onu der anneme telefonu al dhaa vermiyorsun der bu sefer tel. Gider birbirimize gireririz vallahi ben zaten psikolojikmen kötüyüm bendne kalıplı insanlar diye benimle dalga geçiyorlar arkadaşımlada gay falan diyorlar okulda herkes gay falanndiyor en son bıçağı alıp hepsine sokcam vallhai en son o haddeye gelecek iş gucsuzum bayağı bilekler incecik zaten diyorlsr bir vursam 2.sini vurmama gerek yok falan herkes sınıfta o iki kalıplı veletten korkuyor abi falan çekecekler neredeyse yani bizden kalıplı olmasalar Allah yarattı demem vallahi ikiisinjde oludurddum vallahi babamida kırmak istemiyorum onads demedigimi bırakmam yani o derece deyim sınıfta yok siz flört musunuz falannfalan sınıfta kız falan yok meslek lisesi zaten iti kopugu oraya doldurmuşlar inş giderler sınıftan illallah geldiya artık.

Hocam siz mutelenmeyi hak ediyorsunuz konuyla ne alakası var?

Hocam babanız öyle biriyse keşke yatırmasaydınız. Faturayı babanızdan önce kendi paranızla siz ödeseniz iyi olur ki görmesin. Benim babam kızmıyor mesela yatırınca da sizinki sıkıntı biraz.
Kendi parası değil kardeşim kesinlikle. Yazdıkları mesajlara bakarsanız küçük bir çocuk olduğu belli. Babasının verdiği harçlıklar ile babasına ödeme yapacak bu daha kötü bir şey. Bu yeni nesil bilmiyorum çok değişik. Açılan konulara şaşırıyorum artık.

Ya babam senin oyununa edeyim der siz anladınız tabii onu der anneme telefonu al dhaa vermiyorsun der bu sefer tel. Gider birbirimize gireririz vallahi ben zaten psikolojikmen kötüyüm bendne kalıplı insanlar diye benimle dalga geçiyorlar arkadaşımlada gay falan diyorlar okulda herkes gay falanndiyor en son bıçağı alıp hepsine sokcam vallhai en son o haddeye gelecek iş gucsuzum bayağı bilekler incecik zaten diyorlsr bir vursam 2.sini vurmama gerek yok falan herkes sınıfta o iki kalıplı veletten korkuyor abi falan çekecekler neredeyse yani bizden kalıplı olmasalar Allah yarattı demem vallahi ikiisinjde oludurddum vallahi babamida kırmak istemiyorum onads demedigimi bırakmam yani o derece deyim sınıfta yok siz flört musunuz falannfalan sınıfta kız falan yok meslek lisesi zaten iti kopugu oraya doldurmuşlar inş giderler sınıftan illallah geldiya artık.

Bende derdim var sanıyordum kardeşim bune (!)
Kalıplı insanlar seninle dalga geçmesi.
5 yıldır böyleyim.
Hastalığımdan dolayı.
Bir de yazim kurallarina dikkat et ban yiyeceksin.
Ayrıca rehberlik öğretmeninle konusmak zor olmamali bu konular hakkinda.

56 TL'lik fatura 107 TL olunca, oyuna 15 TL mi yatırılmış oluyor? Mesela ben olsam verilen paraya kızmazdım ama "beni mi keklemeye çalışıyorsun?" derdim. Gerçi Türkçe de zayıf gibi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı