Babamdan gizli oyuna para yatırdım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben size içimdeki sıkıntıları anlatıyorum başka bir sürü sıkıntı varken bide faturamı mi düşüncem ya
Hatayı sen yaptın, ben mi düşüneceğim Allah Allah? Ben sadece tavsiyemi verip çekilirim, baban artık seni aç mı bırakır, falakaya mı yatırır bilemem. Sorumluluk aldıysan zararına katlanacaksın.
 
56 TL'lik fatura 107 TL olunca, oyuna 15 TL mi yatırılmış oluyor? Mesela ben olsam verilen paraya kızmazdım ama "beni mi keklemeye çalışıyorsun?" derdim. Gerçi Türkçe de zayıf gibi.
Hayır öyle değil bak ben 29 TL ilk başta yatırdım 78 tl oldu fatura babama dedim Asım yaptım inandı neyse işte 6 tlde vergi borcu Geldi 84 oldu sonra bı 6 TL geldi tekrar 90 TL oldu 15 TL dicem babama işte oyuna harcadım diye mantıklı degilmi sizcede sizde illaki yatirmissinizdir ben sadece sorunumu size belirttim taktik verin demek istedim ve ben burda çocuksu bir konu görmüyorum.
@Silinen üye Bir psikoloğa gidin ozaman. Kimse sizin derdinizi dinlemek zorunda değil. Bir de saçma sapan bir neden. Neymiş arkadaşlarım bana eşcinsel diyor babamın parasını çaldım. Adamin derdine bak.
Tamam peki teşekkürler başka konuya yazmam gerkeiyordu özür dilerim.
Konuyla alakasız. Dediğiniz farkli kategori olan erkekler soruyara konuyu açıp yardımcı olabilirler size.
Peki teşekkürler
 
Hayır öyle değil bak ben 29 TL ilk başta yatırdım 78 TL oldu fatura babama dedim Asım yaptım inandı neyse işte 6 TL'de vergi borcu geldi 84 oldu sonra bir 6 TL geldi tekrar 90 TL oldu 15 TL diyeceğim babama işte oyuna harcadım diye mantıklı degilmi sizce de sizde illaki yatirmissinizdir ben sadece sorunumu size belirttim taktik verin demek istedim ve ben burada çocuksu bir konu görmüyorum.

Mantıklı değil.
Konu bence saçma ve yaptığınız içinizi dökme filan o daha da saçma dediğiniz etik değil.
Bence fazlasiyla çocuksu gözüküyor.
Buraya bu konu hakkinda yazdığınıza göre.
 
Mantıklı değil.
Konu bence saçma ve yaptığınız içinizi dökme filan o daha da saçma dediğiniz etik değil.
Bence fazlasiyla çocuksu gözüküyor.
Buraya bu konu hakkinda yazdığınıza göre.
Ya ben çocuksu olduğunu inkar etmiyorum ki illaki çocuksu konular vardır ama ben sadece sizden taktik istedim isterseniz konuyu kapatabilirim
 
Sen biraz dolmuşsun be abiciğim. Böyle zamanlarda cipsini alıp güzel bir film izle. Ekseriyeti, gelecek kaygısıyla tutuşan, akşam eve ekmeğini götürebilmek için köle muamelesi gören ve gerçek dertleri olan internetteki rastgele yabancılara, Türkiye şartlarına göre dertlerden en minimalize edilmiş hayatınla "kimse beni anlamıyor" ve "psikolojik sorunlarım var" çekersen zekânla olduğu kadar anne babanla da alay ederler. Seni kırmak istemeyenler de içinden "bu yeni nesil de iyice monitörkafa oldu, hepsi dingil" der.
 
Yani gelip buraya yok babama döverim ben şöyleyim kafam Allah bullak tarzında konuşuyorsunuz garip anlattığımız kadar anlattık diye düşünüyorum git acık acık söyle.
 
İlkokulda mı ortaokulda mı hatırlamıyorum, annemin faturalı telefonundan Wolfteam'e JP alıyorum. O zamanlar her telefon kontörlü sanıyorum bir de. Sürekli kod alıyorum, sürekli de kod geliyor, ben de ''vay anasını, nasıl telefonsa kontörü bitmiyor'' diye düşünüyorum. Sonra fatura geliyor, babam bir de operatörü arıyor sonra, faturada ne ödemesi var öğreniyor, sonra beni buna pişman ediyor.

Şimdi yapacağın şu, paşa paşa babana gidip o parayı veriyorsun, özür diliyorsun. Ne ceza verirse de kabul ediverirsin artık. Gizli yapmış olmasan sıkıntı yok ama baban sinirlenirse gizli yapmana sinirlenir, parayı verdikten sonra hala ceza verirse nedeni odur yani.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı