Zaten kan kaybediyorum yanima baskalarini da alirim.Sıradan bir gün, bir hafiflik hissettiniz. Bir baktınız bacağınız yere düşmüş ne yapardınız?
Hocam sizin gibi tecrübeli üyeden böyle bir konu beklemiyordum.Sıradan bir gün, bir hafiflik hissettiniz. Bir baktınız bacağınız yere düşmüş ne yapardınız?
Son derece bilimsel yöntemlerden birisidir.Büyü yapmak revivelamak için güzel bir çare gibi duruyor.
Recommended değil de beta çıkarsa kan kaybından game over olabilir oyun."Reality Mod'da Bug var sanırım." şeklinde düşünüp; bir sonraki Update'i beklerdim.
Yine de çağırırlar askere. Yakında mezardan ölüleri çıkartıp içtimaya dikecekler valla askerliğimi bitirmişim 2 ay sonra seferberlik görev emri gelince artık böyle düşünüyorum.Askerlikten kurtulurdum. Aldığım engelli maaşı ile işlemcimi i5 11400F yapardım.
Askerlikten kurtulurdum dediğim için kızgın gelmez umarım
Mutlaka bir şey vardır ben açtıysamHocam sizin gibi tecrübeli üyeden böyle bir konu beklemiyordum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.