Geri takmaya calisirim. Ciddiyim, oyle bir anda mantikli dusunmemi beklemeyin benden.
Geri takmaya calisirim. Ciddiyim, oyle bir anda mantikli dusunmemi beklemeyin benden.
Hesoyam diye bağırırm. Hiçbir şey kalmaz. Yanında gelen parayı da kullanırım.
Alırım derken? Daha ölmedin reis sadece bacak yok.Zaten kan kaybediyorum yanima baskalarini da alirim.
Çizimleri düşünüyorum tekrardan bir akım başlatacağım çünkü zamanım var şu sıralar. Çalıştığım yerdne çıktım başka işe girene kadar çizerim bir şeyler. Yakında gelirKaderimiz böyleymiş derdim, Alparslan Arslan misali. Hakk'dan gelen Hakk'a gider. Bacağımız kesildiyse bir şeyler vardır.
Bu konular biraz nostaljiye yol açtı, ufak. Özletmis kendini sanırım. Konu fark etmeksizin çizimleri de bekleriz.
Sana Altered Carbon izlemeyi yasaklıyorum.Robot bacak taktırırdım.![]()
Nereye takardın?Diğer bacağıda keser araba lastiği takardım yokuş aşağı yürümek zorunda kalmazdım tekelere bir de brembo fren sistemi.
Baguvix bile kurtarmaz. Bel ki FannymagnetHesoyam diye bağırırm. Hiçbir şey kalmaz. Yanında gelen parayı da kullanırım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.