Bacak kaslarının güçlü olması üst vücut egzersizlerini etkiler mi?

Yeeasy

Centipat
Daha fazla  
Yaklaşık 1.5 aydır spor salonuna gidiyorum fakat spora başlamadan önce 3-4 yıl her gün 15 km civarı aktif bisiklet sürdüm hala sürüyorum.
Bunun sonucunda üst bacağım ve kalçam vücudumun geri kalanından çok daha kaslı. Örneğin 40kg bench presste 1 seti zor çıkarırken 120 kg squatta 1 seti rahatça çıkarıyorum.

Sizce üst vücudum bacağıma yetişene kadar bacak çalışmamalı mıyım?

Yaklaşık 1.5 aydır spor salonuna gidiyorum fakat spora başlamadan önce 3-4 yıl her gün 15 km civarı aktif bisiklet sürdüm hala sürüyorum.
Bunun sonucunda üst bacağım ve kalçam vücudumun geri kalanından çok daha kaslı. Örneğin 40kg bench presste 1 seti zor çıkarırken 120 kg squatta 1 seti rahatça çıkarıyorum.

Bacak çalışmayı bırakmak sizi üzebilir hamlık vs girebilir araya eğer illa eşitlemek istiyorsanız, hafif bacaklarınızı formda tutacak bir antrenman koyabilirsiniz.

2-3 sene içinde böyle durmak istiyorsan çalışma :D

2-3 sene içinde böyle durmak istiyorsan çalışma :D

Dosya Ekleri

• screnshot.png
    screnshot.png
    591,7 KB · Görüntüleme: 43

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı