Xbox PC Bahar İndirimleri başladı

Metro Exodus alacaktım ama Xbox için yazıyor. PC için Metro Exodus var mı Microsoft üzerinde?

The Evil Within'in ilk oyununu severek oynamıştım. Acaba ikinci oyun da aynı etkiyi bırakır mı? Denemeden bilemeyeceğim sanırım. Teşekkürler."

The Evil Within'in ilk oyununu severek oynamıştım. Acaba ikinci oyun da aynı etkiyi bırakır mı? Denemeden bilemeyeceğim sanırım. Teşekkürler."
S.M.'nin orijinal Resident Evil yapımlarından geliyor olan dokunuşları içeriyor olması ile survival horror türünün güncel olarak uygulanmış olduğu en iyi yapımlardan bir tanesi. Survival horror türünün hayranlarının talepleri ile Capcom arasında olan çatışmanın yaşandığı yıllarda doğrudan bir cevap niteliğinde çıkış yapmıştı. Bir başyapıttır, kaçırmayın.

Saga bundle bak. PC sürümü ucuz, Xbox sürümü pahalı.

550TL diyor bundle fiyatına. Bende zaten 2033 ve last light var.
Son oyun lazım, indirimi burada yok herhalde, Steam'de daha ucuza geliyor gibi.

550TL diyor bundle fiyatına. Bende zaten 2033 ve last light var.
Son oyun lazım, indirimi burada yok herhalde, Steam'de daha ucuza geliyor gibi.
Microsoft Windows için olan Saga Bundle 170 TL. Üç oyun ile birlikte üç oyunun DLC ve Season Passlerinin tamamını kapsıyor:

Son düzenleme:
Minecraft Dungeons alacaklar için Minecraft Dungeons Ultimate DLC Bundle - Windows 10 ürününü satın al | Xbox bu paketi alınca oyun ultimate paketle aynı oluyor bildiğim kadarıyla ultimate paketin 669 TL olduğunu düşününde 112 liraya almış oluyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı