Saga Bundle bak. PC sürümü ucuz, Xbox sürümü pahalı.Metro Exodus alacaktım ama Xbox için yazıyor. PC için Metro Exodus var mı Microsoft üzerinde?
S.M.'nin orijinal Resident Evil yapımlarından geliyor olan dokunuşları içeriyor olması ile survival horror türünün güncel olarak uygulanmış olduğu en iyi yapımlardan bir tanesi. Survival horror türünün hayranlarının talepleri ile Capcom arasında olan çatışmanın yaşandığı yıllarda doğrudan bir cevap niteliğinde çıkış yapmıştı. Bir başyapıttır, kaçırmayın.The Evil Within'in ilk oyununu severek oynamıştım. Acaba ikinci oyun da aynı etkiyi bırakır mı? Denemeden bilemeyeceğim sanırım. Teşekkürler."
Saga bundle bak. PC sürümü ucuz, Xbox sürümü pahalı.
Microsoft Windows için olan Saga Bundle 170 TL. Üç oyun ile birlikte üç oyunun DLC ve Season Passlerinin tamamını kapsıyor:550TL diyor bundle fiyatına. Bende zaten 2033 ve last light var.
Son oyun lazım, indirimi burada yok herhalde, Steam'de daha ucuza geliyor gibi.
Hala Xbox sürümüne bakıyorsun.550TL diyor bundle fiyatına. Bende zaten 2033 ve last light var.
Son oyun lazım, indirimi burada yok herhalde, Steam'de daha ucuza geliyor gibi.
Minecraft Dungeons alacaklar için Minecraft Dungeons Ultimate DLC Bundle - Windows 10 ürününü satın al | Xbox bu paketi alınca oyun ultimate paketle aynı oluyor bildiğim kadarıyla ultimate paketin 669 TL olduğunu düşününde 112 liraya almış oluyorsunuz.Gözden kaçanlar arasında:
Final Fantasy XV - 158,75 TL
Road 96 + Road 96: Mile 0 - 67,25 TL
The Surge 1 + 2 Bundle - 30 TL
Call of Duty®: Infinite Warfare - Digital Legacy Edition - 100 TL
Minecraft Dungeons - 56 TL
ARK: Survival Evolded - 42,50 TL
Hellblade: Senua's Sacrifice - 26,40 TL
Quantum Break - 12 TL
Minecraft Dungeons alacaklar için Minecraft Dungeons Ultimate DLC Bundle ürününü satın al | Xbox bu paketi alınca oyun ultimate paketle aynı oluyor bildiğim kadarıyla ultimate paketin 669 TL olduğunu düşününde 112 liraya almış oluyorsunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.