Xbox PC Bahar İndirimleri başladı

Microsoft şu Xbox-PC ayrımını net yapsa daha iyi olacak. Herkes karıştırıyor. İki ayrı mağaza var, birini PC diğerini de Xbox özel yapsa karmaşıklık gider en temelde.

Middle-earth™: Shadow of Mordor™ - Game of the Year Edition 15,30 TL (Sadece XBOX icin)
Middle-earth: Shadow of War 32,81 TL (Xbox ve PC icin)

Playstation'da ikili paketi 300 TL'ye almistim. Harika fiyat kacirmayin.

The Evil Within'in ilk oyununu severek oynamıştım. Acaba ikinci oyun da aynı etkiyi bırakır mı? Denemeden bilemeyeceğim sanırım. Teşekkürler."
Ben de ilk oyunu severek pc'de oynamıştım ama ikinci oyunu ps5'de geçen haftalarda denedim hiç beğenemedim. Tabi kişiden kişiye değişir.

Son düzenleme:
Minecraft Dungeons alacaklar için Minecraft Dungeons Ultimate DLC Bundle - Windows 10 ürününü satın al | Xbox bu paketi alınca oyun ultimate paketle aynı oluyor bildiğim kadarıyla ultimate paketin 669 TL olduğunu düşününde 112 liraya almış oluyorsunuz.
Diğer oyunlarda da DLC'ler ile ilgili çok iyi fiyatlar var. DLC tarafına da dikkat edilmeli.
Monster Hunter serisinin de DLC'lerinde olan indirim farkı ana oyunun içeriğine kıyas ile büyük bir oranda. Hem Iceborne hem de Sunbreak'i kaçırmayın. Xbox tarafında olan Wilds'ın da fiyatı hiç fena değil.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı