Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bakiyeli hesap satın alıp ana hesaba oyun hediye etmek illegal bir şey mi ve hesaba bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #41 Henss dedi: Bana da öyle geldi. Kimse babasının hayrına içinde para olan hesap vermez. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu? Artı 0 Eksi
Henss dedi: Bana da öyle geldi. Kimse babasının hayrına içinde para olan hesap vermez. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 12 Nisan 2024 #42 yisesib288 dedi: Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu? Genişletmek için tıkla... Suresi vardi galiba. Alacaginiz hesabin linkini bir atar misiniz? Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu? Genişletmek için tıkla... Suresi vardi galiba. Alacaginiz hesabin linkini bir atar misiniz?
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #43 Ahmet06han dedi: Suresi vardi galiba. Alacaginiz hesabin linkini bir atar misiniz? Genişletmek için tıkla... 2. saati ve 14 günü geçince alamıyor mu oyunu? Artı 0 Eksi
Ahmet06han dedi: Suresi vardi galiba. Alacaginiz hesabin linkini bir atar misiniz? Genişletmek için tıkla... 2. saati ve 14 günü geçince alamıyor mu oyunu?
Henss Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 3.868 Çözümler 27 Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prime A520M-K Ryzen 3 1200 8x2=16 GB Hikvision 3100 MHZ RAM Asus Expedition RX 470 4 GB Aerocool VX Plus 400 Toshiba 1 TB HDD Lexar 256 GB M.2 SSD Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #44 yisesib288 dedi: Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu? Genişletmek için tıkla... Hesap çalıntıysa ve hesabın sahibi hesabı geri aldıysa Steam destek ile iletişime geçip oyunu geri çekebilir. Süre sınırı var mıydı hatırlamıyorum. Eğer hesap çalıntı değilse yine oyun çekilebilir. Satıcı Steam destek ile iletişime geçer ve yine oyunu geri çekebilir. Ayrıca şunu bir düşünün, kim içinde para olan bir hesabı daha uyguna verir? Bence kimse babasının hayrına dağıtmaz. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Bilmiyorum fakat aklım hediye edilen oyunları alabilmelerinde kaldı, hediye edilen kişi onaylamadığı sürece nasıl çekebiliyor oyunu? Genişletmek için tıkla... Hesap çalıntıysa ve hesabın sahibi hesabı geri aldıysa Steam destek ile iletişime geçip oyunu geri çekebilir. Süre sınırı var mıydı hatırlamıyorum. Eğer hesap çalıntı değilse yine oyun çekilebilir. Satıcı Steam destek ile iletişime geçer ve yine oyunu geri çekebilir. Ayrıca şunu bir düşünün, kim içinde para olan bir hesabı daha uyguna verir? Bence kimse babasının hayrına dağıtmaz.
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 12 Nisan 2024 #45 yisesib288 dedi: 2. saati ve 14 günü geçince alamıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok tam olarak. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: 2. saati ve 14 günü geçince alamıyor mu oyunu? Genişletmek için tıkla... Bilgim yok tam olarak.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #46 Hesap işine bulaşcana eTail Play Store gibi yerlerden key al kullan ne kafan ağrir ne de boş yere para kaptırırsın. Artı 0 Eksi
Hesap işine bulaşcana eTail Play Store gibi yerlerden key al kullan ne kafan ağrir ne de boş yere para kaptırırsın.
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #47 Henss dedi: Satıcı Steam destek ile iletişime geçer ve yine oyunu geri çekebilir. Genişletmek için tıkla... Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum? Artı 0 Eksi
Henss dedi: Satıcı Steam destek ile iletişime geçer ve yine oyunu geri çekebilir. Genişletmek için tıkla... Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum?
A Ahmet06han Kilopat Katılım 2 Şubat 2022 Mesajlar 6.635 Makaleler 1 Çözümler 84 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 3600 / Xfx Rx 6600 xt / B450m pro m2 Max / 600W psu / 512Gb ssd / Cinsiyet Erkek Meslek Ogrenci 12 Nisan 2024 #48 yisesib288 dedi: Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Bir link atsaniz. Anlasak olayi. Belli olur ilandan genel olarak. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Bir link atsaniz. Anlasak olayi. Belli olur ilandan genel olarak.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #49 yisesib288 dedi: Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Alcan oyun ne kaç TL fark var ve neden çalıntı bir hesabın bakiyesinden eninde sonunda gidecek bir oyunu almak istiyorsun? Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Bir tür bahanesi olsa bile bu durumda çekemiyor diye biliyorum? Genişletmek için tıkla... Alcan oyun ne kaç TL fark var ve neden çalıntı bir hesabın bakiyesinden eninde sonunda gidecek bir oyunu almak istiyorsun?
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #50 Ahmet06han dedi: Bir link atsaniz. Anlasak olayi. Belli olur ilandan genel olarak. Genişletmek için tıkla... İlanı atmak ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat çoğunlukla her kategori de olumlu yorumları vardı. Sweet Cupcake dedi: Kaç TL fark var. Genişletmek için tıkla... 1.800 Artı 0 Eksi
Ahmet06han dedi: Bir link atsaniz. Anlasak olayi. Belli olur ilandan genel olarak. Genişletmek için tıkla... İlanı atmak ne kadar doğru olur bilmiyorum fakat çoğunlukla her kategori de olumlu yorumları vardı. Sweet Cupcake dedi: Kaç TL fark var. Genişletmek için tıkla... 1.800