Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #1 Bakiyeli hesap satın alıp ana hesaba oyun hediye etmek illegal bir şey mi ve hesaba bir şey olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 12 Nisan 2024
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #71 Sweet Cupcake dedi: Kesin evet neden alıcı adam bakiyenin gördünü gidince Steam'e yazacak sonra elinden hesapta oyunlarda gidecek bunu tahmin etmek zor olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Hesabın çalıntı olduğuna dair bir şey yok ortada, aldım ve yeni açılmış bir hesap. Artı 0 Eksi
Sweet Cupcake dedi: Kesin evet neden alıcı adam bakiyenin gördünü gidince Steam'e yazacak sonra elinden hesapta oyunlarda gidecek bunu tahmin etmek zor olmamalı bence. Genişletmek için tıkla... Hesabın çalıntı olduğuna dair bir şey yok ortada, aldım ve yeni açılmış bir hesap.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #72 yisesib288 dedi: Hesabın çalıntı olduğuna dair bir şey yok ortada, aldım ve yeni açılmış bir hesap. Genişletmek için tıkla... Ben dedim dicemi aldıktan sonra oyunlar giderse hesabında kısıtlama yer oyunda satın alamazsın diyeyim son uyarım dinleyip dinlememek sana kalmış. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Hesabın çalıntı olduğuna dair bir şey yok ortada, aldım ve yeni açılmış bir hesap. Genişletmek için tıkla... Ben dedim dicemi aldıktan sonra oyunlar giderse hesabında kısıtlama yer oyunda satın alamazsın diyeyim son uyarım dinleyip dinlememek sana kalmış.
7 768145 Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 185 12 Nisan 2024 #73 yisesib288 dedi: Aldım Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun umarım patlamaz. Artı 0 Eksi
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #74 Sweet Cupcake dedi: Ben dedim dicemi aldıktan sonra oyunlar giderse hesabında kısıtlama yer oyunda satın alamazsın diyeyim son uyarım dinleyip dinlememek sana kalmış. Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra hatırlatta gidip gitmediğini söyleyeyim. 768145 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun eğer ciddiyseniz ilanın linkini özelden atabilirim. Artı 0 Eksi
Sweet Cupcake dedi: Ben dedim dicemi aldıktan sonra oyunlar giderse hesabında kısıtlama yer oyunda satın alamazsın diyeyim son uyarım dinleyip dinlememek sana kalmış. Genişletmek için tıkla... 3 gün sonra hatırlatta gidip gitmediğini söyleyeyim. 768145 dedi: Hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... Sağ olun eğer ciddiyseniz ilanın linkini özelden atabilirim.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #75 yisesib288 dedi: 3 gün sonra hatırlatta gidip gitmediğini söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış burada önemli olan gidip gitmediği değil gitti zaman kendi hesabının yiyeceği kısıtlama sen bunu düşünmüyorsun Steam dolandırıcılık kafasıyla bakarsa hesaba oyun satın alamama yasağı koyar. Bunu göze alırım diyorsan al. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: 3 gün sonra hatırlatta gidip gitmediğini söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... Sana kalmış burada önemli olan gidip gitmediği değil gitti zaman kendi hesabının yiyeceği kısıtlama sen bunu düşünmüyorsun Steam dolandırıcılık kafasıyla bakarsa hesaba oyun satın alamama yasağı koyar. Bunu göze alırım diyorsan al.
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #76 Sweet Cupcake dedi: Hesaba oyun satın alamama yasağı koyar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yasak var mı? Artı 0 Eksi
Sweet Cupcake dedi: Hesaba oyun satın alamama yasağı koyar. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yasak var mı?
7 768145 Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 185 12 Nisan 2024 #77 yisesib288 dedi: Sağ olun eğer ciddiyseniz ilanın linkini özelden atabilirim. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta özel mesajlaşma yok, yine de teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Sağ olun eğer ciddiyseniz ilanın linkini özelden atabilirim. Genişletmek için tıkla... Technopat'ta özel mesajlaşma yok, yine de teşekkür ederim.
Sweet Cupcake Hectopat Katılım 5 Ocak 2022 Mesajlar 757 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #78 yisesib288 dedi: Öyle bir yasak var mı? Genişletmek için tıkla... Var dolandırıcılık olaylarında hesaba satın alamama kısıtlaması getirebiliyor Steam. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Öyle bir yasak var mı? Genişletmek için tıkla... Var dolandırıcılık olaylarında hesaba satın alamama kısıtlaması getirebiliyor Steam.
7 768145 Femtopat Katılım 22 Mart 2024 Mesajlar 185 12 Nisan 2024 #79 yisesib288 dedi: Öyle bir yasak var mı? Genişletmek için tıkla... Bence böyle bir şey yok, sıkıntı çıkacağını sanmam. Artı 0 Eksi
yisesib288 dedi: Öyle bir yasak var mı? Genişletmek için tıkla... Bence böyle bir şey yok, sıkıntı çıkacağını sanmam.
KS KS Y yisesib288 Zeptopat Katılım 12 Nisan 2024 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Nisan 2024 #80 768145 dedi: Technopat'ta özel mesajlaşma yok, yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. 768145 dedi: Bence böyle bir şey yok, sıkıntı çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bence de. Artı 0 Eksi
768145 dedi: Technopat'ta özel mesajlaşma yok, yine de teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Anladım sağ olun. 768145 dedi: Bence böyle bir şey yok, sıkıntı çıkacağını sanmam. Genişletmek için tıkla... Bence de.