Bana iftira atıldı ve ne yapacağımı bilmiyorum!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Katılıyorum vallaha bizim Fizik hocası erkekleri umursamıyor bagırıp cağırıp iyice sinirlenince "bak sana kafa atarım" falan diyor :D.

Kankam bu durum değişik mesela bazı hocalar sırf ironi olsun diye erkeklerle şakalaşır ufak ufak vurur falan acıtmadan dokunmak tarzı düşün o samimiyetle alakalı bizim hoca bizimle çaktırmadan sınıfta başka konularla ilgili şaka yapıyordu. Yani sevmediğinden değil ama çoğu öğretmen kızlara ayrıcalık yapıyor bu da hiç adil değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer öyle olursa yapacağım savunma;
Erkek kız eşit diye sokağa dökülüyorsunuz. Bende bir feminist olarak erkek kız eşit kavramını devam ettirmem gerektiğini düşündüm. Bir kız bana vurunca eğer ben karşılık vermeseydim kız üstün olmuş olacaktı. Ki bu da sizin sokağa dökülme amacınıza uymuyor. İşte bende bu yüzden karşılık verdim. Ve eşitliği sağladım. İstediğiniz gerçekleşti.
(Sonra hapis yerdim ama dünyanın en epik konuşmalarından olurdu ve kendimden gurur bile duyabilirdim.)
Ama şimdi şöyle tüm gücümle vurmam tabii ki. O nasıl ve nereme vurduysa ona göre. Eğer kız yüzüme tüm gücüyle vurursa o zaman kola kuvvet tabii.:D.

Çok saçma bir düşünce.
1- Bir kızın kas yapısı ile bir erkeğin kas yapısı ve gücü arasında azımsanamayacak kadar fark var.
2- Kadın erkek eşit olamaz, olamayacak da gerek vücut yapıları olsun gerek hormonlardan olsun.
3- Ve dediğim gibi tüm gücünle bir erkeğe bile vuramazsın çünkü dişi kırılır çenesi kırılır, olmaz yani.

Kankam bu durum değişik mesela bazı hocalar sırf ironi olsun diye erkeklerle şakalaşır ufak ufak vurur falan acıtmadan dokunmak tarzı düşün o samimiyetle alakalı bizim hoca bizimle çaktırmadan sınıfta başka konularla ilgili şaka yapıyordu. Yani sevmediğinden değil ama çoğu öğretmen kızlara ayrıcalık yapıyor bu da hiç adil değil.

Bizim hoca kırık biraz galiba :D.

Kaç tutanakta atılma oluyor?

Net bir bilgim olmamasına rağmen defalarca kez yaptığı davranışlarından ötürü onlarca tutanak alan bir arkadaşım vardı. Her türlü haltı yedi ama atılmadı. Tab'i sonunda iyice cıvıtıp hocaya sapıklık yaptı. E tabii haliyle atıldı.

Çok saçma bir düşünce.
1- Bir kızın kas yapısı ile bir erkeğin kas yapısı ve gücü arasında azımsanamayacak kadar fark var.
2- Kadın erkek eşit olamaz, olamayacak da gerek vücut yapıları olsun gerek hormonlardan olsun.
3- Ve dediğim gibi tüm gücünle bir erkeğe bile vuramazsın çünkü dişi kırılır çenesi kırılır, olmaz yani.

Kadın ve erkek eşittir. Vücut yapıları eşitliğe bir neden değil kızların da güçlü olanları var. Düşüncen çok yanlış. Yani bir kız bir erkeğe vuruyorsa orada kendini korucaksın herhangi bir şiddette hemen haksız görülürüz kadına şiddete hayır diye posterler çıkar. Welcome to turkey.

Çok saçma bir düşünce.

Dediğim gibi. Bana vurduğu ayarda vurmaya özen gösteririm. Ve bana vurduğu yere vururum. Koşullar tamamıyla eşit. Benzer olayı birkaç kere yaşadım. Yani o benim omzuma vuruken ben onun yüzüne vurmam. Omzuna vururum. Dişe diş kana kan. xD.
benim düşümcem tamamıyla bu yönde. Tabii sevdiğim biriyse vuramam o başka. Ama sınıf arkafaşım falan fazla yakın değilim hiç çekinmem.
Çünkü öbür türlü işin sonunda cidden sokağa dökülen erkekler olacak. Ki bu açık açık gerçekleşmeye başladı. Bununla ilgilu bir sürü sosyal deney var. Adam kızı döverken herkes adama dalarken kız adamı döverken herkes izliyor. Ayrıca ne yapalım yani kızların kasları daha zayıf diye bizi darp etmelerine izin mi verelim?
Ayrıca ayıptır söylemesi bana tek atıcak birsürü kız var.

Net bir bilgim olmamasına rağmen defalarca kez yaptığı davranışlarından ötürü onlarca tutanak alan bir arkadaşım vardı. Her türlü haltı yedi ama atılmadı. Tab'i sonunda iyice cıvıtıp hocaya sapıklık yaptı. E tabii haliyle atıldı.

Gerçek tutanaklar farklı, öyle göz korkutma amacıyla yazılan tutanaklar farklı. Genelde hocalar göz korkutmak ve öğrenci üzerinde psikolojik baskı kurmak amacıyla tutanakları imzalatıp sonra yırtıyorlar. 😃 Bunu bana 8. sınıf öğretmenim söylemişti.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı