Bannerlord neden bu kadar çabuk unutuldu?

oyun en az 3 ay konuşuldu buna herhalde kimse itiraz etmez. Bana 3 aydan fazla konuşulan 19-20 çıkışlı kaç oyun sayabilirsiniz?
2020'de bu oyundan daha iyi çıkış yapan kaç oyun var?
 
Benoyunu kurtaran bir şey olucaksa modların olucağını düşünüyorum yapım ekibide bunun üzerin de durduklarını söyledi sahiden bu oyuna Warbanddaki mod dünyasının yarısı eklense mükemmel olur dilden düşmez satın alımlar yükselir hem kim bilir belki dolar 1-2 cent düşer ?
 
Şu an ben dahil çoğu kişi erken erişimin bitmesini bekliyor almak için. Oyunun bittiğini düşünmüyorum. 1-2 yıla op bir şey olur çünkü bu tür oyunlarda (benim bildiğim) tek rakibi Warband. E mod geliştiricileri de daha gelişmiş olduğu için Bannerlord'a çıkarır. Kısaca Bannerlord uyuyor şu an.
 
Sizce Bannerlord neden bu kadar çabuk unutuldu? Warband gibi bir etki yaratmadı. Nedeni nedir sizce?
Niye unutulmasın? Resmen rezalet bir oyun. Yapımcılar bize vaad ettikleri hiçbirşeyi sunmadı oyunculara. 7 Milyon satış yapmışsın önceki oyundan, çıkarttığın oyuna bak. Resmen çöp. Adamlar bundna daha az gelirle Witcher 2, Witcher 3 gibi oyunları yaptılar be. Bir de şuna bak Warband'ın güzel(!) grafiklisi resmen. En ufak bir değişiklik yok oyunda.
 
Warband'ı deli gibi oynamış biri olarak söyleyebileceğim şey şu ki Bannerlord gerçekten Warband'ın grafik paketli hali gibiydi. 3 - 5 farklı yan görev - haydut sığınakları değişmiş - yeni zırhlar - sürekli turnuva vs evlilik kısmında kısa bir animasyon vardı onu bile kaldırmışlar. Ya onunla ne zorunuz var sizin? Yıl 2020 hikayeye biraz daha yoğunlaşın abi. Düzgün bir diplomasi sistemi ekleyin. Yapacak bir şey yok Bannerlord'un daha güzel olması için mod yapımcıların güzel modlar yapmasını bekleyeceğiz. Yüzükler efendisi modu çok güzel yapılıyor mesela.
 
İlk çıktığı zaman almayı düşünüyordum ama şu an düşünmüyorum çünkü oyun çok eski kalmış talewords oyun motoru ile birlikte geliştirdiği için oyunu pek geliştirememiş ama tam sürüm çıkınca ve durumu iyi olursa alabilirim.

Çünkü oyunun içi çok boş hissetiriyor bana en azından bir kurgu olsa ufaktan ve bende savaşlara sadece tüm dünyayı almak amaçlı girmesem.
 
Yıllarca uğraşılmış bir oyun tam hali değilde erken erişimde o yıllardada uğraşılıp büyük değişikliklere gidilmemiş eski oyuna benzerlik göstermiş. Herkesin beklentisi de büyük olunca onca yıl balon patladı söndü gitti.
 
Hocam ne getirebilirler adamlar ortaçağ temalı oyununa, yenilik olarak ne bekliyorsunuz lütfen söyler misiniz?

Oyunda Warband'de yapılabilen bazı şeyler yapılmıyor veya daha sığ (düğün vs. ilk çıktığında oynadığım için tam hatırlamıyorum) bu kadar yıl oyun geliştirip hiçbir şey yapamamanın ya da yapmamanın bahanesi bu olamaz benim fikrimce.
 
Bak şu an unutuldu hala oynanıyor ve beta sürümü bile değil sen düşün Full versiyon olduğu zaman gelecek modu hayel edin bir gerçeği o zaman oyuna saldıranlar modları görünce taraf değiştircek.

Zaten Warband oynayanların en azından %25-30'un sistemi oynamaya yetmedi, sonra ise 8 yıl beklemeye gram değmeyince insanlarda unuttu gitti.

Sen öyle san.
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı