Bilmiyorum unutuldu mu ama Online'a bir girip bakmak istedim maç ararken benimle birlikte 25 kişi arıyordu. Gerçi bu oyunu kim Online'ı için alır ki? Bannerlord'un birçok sıkıntısı var oyun bir süre sonra sıkıyor özellikle bir süre sonra kale, şehir ele geçirmek bir işkence oluyor sırf kalradyayı ele geçiriyim diye oynuyorsun. Eski kayıtlarımda kalradyanın yarısından fazlasını almıştım ve modlarla birlikte oynuyordum 1.5.5 güncellemesinden sonra oynayamamaya başladım modsuz olsa bile açıkcası çok üzülmedim zaten sıkılmıştım oyun modlarla güzel oluyor zaten bazı modderler CO-OP getirmeye çalışıyor diye duydum bende dahil çoğu oyuncunun isteklerinden biri bir de haritanın çok büyük olduğunu bizim sadece haritanın küçücük bir yerinde oynadığımızı söyleyen birkaç söylenti var işte hayal kuruyorum bende ama kulaktan dolma bilgi yani. Ben oyunu mayıs'ta almıştım ve aldığımda oynanmıyordu o kadar sinir bozucuydu ki 95FPS alıyordum 5 kişilik savaşa giriyordum tam adama vurucam 2FPS'e düşüyor oyun bir de 1sn falan da sürmüyor 10sn 2 FPS oynuyordum oyunu bıraktım birkaç aylığına artık oynanabilir seviyede performanstan memnunum. Oyuna bakarsanız bir sürü şeyi koymamışlar bilmem kaç tane müzik yapmışlar koymamışlar oyun yapım sürecinde çoğu yapılan şey çıkartılmış eski oynanış videolarına bakın o videolarda ki zırhlar yok mesela. Belki bir umut erken erişimden çıkınca getirirler belki bir umut 8 yıl boş durmadık alın bu kadar harita yaptık diye sürpriz yapsalar ne güzel olur.