Barfiks barı iyi mi?

bilujan

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 115 cm genişliğinde koridora asmak için şöyle bir barfiks barı buldum. Ürün güvenilir duruyor ama kullananlara soruyorum, uzun vadede kayma yapar mı acaba?
Bu arada vidalı alamam izin vermiyorlar. Ayrıca 70 kiloyum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her barfiks çalışmaya başlamadan önce kontrol et. Gevşeme yapmışsa sık iyice. Bu arada kiracıysanız bu da duvara uzun vadede hasar veriyor. Tutunduğu yerdeki boyayı kaldırıyor. Hani vidalıya izin verilmediği için söylüyorum. Bunda da hasar oluşuyor.

Her barfiks çalışmaya başlamadan önce kontrol et. Gevşeme yapmışsa sık iyice. Bu arada kiracıysanız bu da duvara uzun vadede hasar veriyor. Tutunduğu yerdeki boyayı kaldırıyor. Hani vidalıya izin verilmediği için söylüyorum. Bunda da hasar oluşuyor.
Teşekkürler. Ev eski, her yer sıkıntılı. Duvardaki boya kalksa bişey olmaz. Aslında vida da bişry yapmaz ama babam sırf uğraşmamak için bahane üretiyor işte.

İyice sıkarsan kaymaz. Bir de yapacağın hareket önemli. Barın üzerinde ters dönüp hareketler yapacaksan sakat. Ama sadece barfiks çekeceksen kaysa bile bir

İyice sıkarsan kaymaz. Bir de yapacağın hareket önemli. Barın üzerinde ters dönüp hareketler yapacaksan sakat. Ama sadece barfiks çekeceksen kaysa bile bir şey olmaz.
Koridorun yüksekliğinden dolayı zaten muscle up gibi sıkıntı hareketler yapamam, sadece barfiks.

Aynısı olmasa da benzerini kullanıyorum, bir olumsuzluğunu görmedim. Kullanmadan önce sıkmakta faydalı var. Biraz daha jimnastik, calisthenics hareketleri yapacaksan altına yumuşak bir zemin hazırla her ihtimale karşı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı