Başım neden hep belada?

  • Konuyu başlatan vbios
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1B

vbios

Kilopat
Katılım
12 Kasım 2018
Mesajlar
3.111
Makaleler
4
Çözümler
8
Sürekli başım belada oluyor, bu sefer bir kart sattım ve adam çok yüksek sıcaklıklarda tutup bozmuş şimdi de beni tehdit ediyor evime gelecekmiş. Benim neden başım sürekli bela da bir şeyde başarısız olunca bunu ailemin karşılaması beni felç ediyor, eğer o adam kapıya gelse belki aileden biri iade alabilir. Belki de almaz bilmiyorum. Belki daha önce birine bir şey satmışımdır ve aradan 1 ay geçmesine rağmen ailem benden gizli iade almıştır? Belki de almamıştır. Bunu düşünmek bile canımı sıkıyor. Neden başkasının zararını benim ailem böyle yapıyor ki? Belki de düşündüğüm gibi değildir. Belki de ailem şu an bu ürünü benden gizli iade alacak, neden? Neden bunu sorgulayarak kafamı bozuyorum, belki bu tür bir olay olmamıştır. Fakat şu an gerçekten başım belada umarım ki eski günlerdeki gibi bunu da atlatabilirim ve birileri ile uğraşmam.
 
İkinci elde babana bile güvenmeyeceksin. Eğer bir ekran kartını denemeden alıyorsa alıcının hatasıdır, satıcının değil. Sattıktan sonra da senden bağımsız bir şekilde bozmuşsa da onun sorunu, ne kadar etik olmasa da bozuk kartı bozuk değilmiş gibi satsan da onun sorunu. Ailene bunları anlat ki senin yanında dursunlar böyle bir durum olursa.

Tehdit etmesine aldırış etme, klavye delikanlısı onlar. Gözünü korkutmaya çalışıp aslında sütünü içip uyuyan bebekler onlar. Yasal olarak hiçbir şey yapamaz. Olur da saçma sapan taciz etmelerde falan bulunursa senin şikayet hakkın var üstelik.
 
Allah yardımcın olsun reis :( Bende bir arkadaş OC yapmayı bilmiyor diye ekran kartına yapmıştım MSI Afterburner'i karıştırınca 90 derecede yanmış :D İşin kötü kısım benim ekran kartı gitti :(
 
Allah yardımcın olsun reis :( Bende bir arkadaş OC yapmayı bilmiyor diye ekran kartına yapmıştım MSI Afterburner'i karıştırınca 90 derecede yanmış :D İşin kötü kısım benim ekran kartı gitti :(
Hocam siz neden verdiniz ki sizin suçunuz olmadığını biliyorsanız.
 
Hiçbir şey yapamaz o adam takma kafanı, baktın geldi utanmadan ara polisi, bir de şikayetçi ol gerekirse mahkemeye ver derdini karakolda anlatır.
 
@vbios
Aileniz masrafı neden karşılasın? Aileniz ile konuşun ve sorununuzu halledin. Aileniz sizden gizli neden iade alsın? Bundan sonra ikinci el ürün satarken evinizi söylemeyin. Böylece evinizi bulup sizden veya ailenizden bir şey isteyemez.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı