- Katılım
- 27 Ocak 2019
- Mesajlar
- 7.573
- Çözümler
- 83
Yaptığınız şey hoş değil.Müslümanlıkla ilgili bir şey söylersin.
Ateistler: AJAJAJAJJA sizin yüzünüzden gelişmiyoz araplar AJAJAJJA siz anca develere binin.
Yaptığınız şey hoş değil.Müslümanlıkla ilgili bir şey söylersin.
Ateistler: AJAJAJAJJA sizin yüzünüzden gelişmiyoz araplar AJAJAJJA siz anca develere binin.
@White Chocolate Mocha 'nın bu mesajına bir cevap yazdım oku lütfen.Yaptığınız şey hoş değil.
Anlamadım?RTE'ye oy veriyorum, sizler de istediğinize verin. Dönecek halim yok. Ama siz neden ağlıyorsunuz ben onu anlamıyorum.
Ama siz neden ağlıyorsunuz ben onu anlamıyorum.
Üstüme alınmadım ama böyle yapması hoş değil. Kişinin nasıl? Olduğunu inanıp inanmadığı belirlemez@White Chocolate Mocha 'nın bu mesajına bir cevap yazdım oku lütfen.
Geçen yaptılar bana işte. "Kime oy verirsiniz ?" adlı bir konu vardı. Ben RTE yazdım. "Hahaha" diye emoji attılar tek bana. Sonra Atatürk'e bağladılar anlamadığım bir şekilde.Anlamadım?
Sorun zaten insanların X partisini görünce direk olarak onu aşağılaması.
Hala devam.Sorun orada işte. Anlamıyormuşsun...
Konu başlığı kişiden kişiye değiştiği gibi yazdığım da değişiyor. Eğer itiraz edecekseniz konuya itiraz etmekle başlasaydınız.Yaptığınız şey hoş değil.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.