- Makaleler
- 4
Bak ne derdin varsa gel Discord'a anlat. Ben dinlerim insanları.Sorun orada işte. Anlamıyormuşsun...
Bak ne derdin varsa gel Discord'a anlat. Ben dinlerim insanları.Sorun orada işte. Anlamıyormuşsun...
Yaptığınız şey ateistleri karalamak. Bu ateistlerin müslümanlar geri kafalı demesi gibi bir şey.Konu başlığı kişiden kişiye değiştiği gibi yazdığım da değişiyor. Eğer itiraz edecekseniz konuya itiraz etmekle başlasaydınız.
Ben Ateistleri değil, geri kafalı ateistleri karalıyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum. Siz de geri kafalı müslümanları karalayın. Haksız olmazsınız ki.Yaptığınız şey ateistleri karalamak. Bu ateistlerin müslümanlar geri kafalı demesi gibi bir şey.
Neden müslümanları karalayayım?Ben Ateistleri değil, geri kafalı ateistleri karalıyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum. Siz de geri kafalı Müslümanları karalayın. Haksız olmazsınız ki.
Bu yazdıklarımdan sonra ateist olduğumu düşünüyorsan yanılıyorsun sadece yapılan yanlışı düzeltmek istedim![]()
İşte mesajınızı alıntılayarak ne yazdığıma bakarsanız böyle bir şeyin olacağını öngörmüştüm.Ben Ateistleri değil, geri kafalı ateistleri karalıyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum. Siz de geri kafalı Müslümanları karalayın. Haksız olmazsınız ki.
Senden müslümanları karalamanı falan istemiyor konuyu başka yerlere çekmeyin. Konu sizin yüzünüzden kilitlencek.Neden müslümanları karalayayım?
Ben tartışmıyorum şuan. İnsanların görüşleri farklı olabilir. Ben sadece mesajımı yanlış anlamışsa diye düzeltme yaptım. Bilinen şahısa başka geri dönüş yapacağımı da zannetmiyorum.İşte mesajınızı alıntılayarak ne yazdığıma bakarsanız böyle bir şeyin olacağını öngörmüştüm.![]()
Ateistleri savunmak için ateist olmama gerek yok.İşte mesajınızı alıntılayarak ne yazdığıma bakarsanız böyle bir şeyin olacağını öngörmüştüm.![]()
Bu yazdıklarımdan sonra ateist olduğumu düşünüyorsan yanılıyorsun sadece yapılan yanlışı düzeltmek istedim![]()
Böyle bir şey demedim? Neden bu kadar yanlış anlamaya müsaitsiniz?Ateistleri savunmak için ateist olmama gerek yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.