Başkalarının fikirlerine saygı göstermiyoruz

Konu başlığı kişiden kişiye değiştiği gibi yazdığım da değişiyor. Eğer itiraz edecekseniz konuya itiraz etmekle başlasaydınız.
Yaptığınız şey ateistleri karalamak. Bu ateistlerin müslümanlar geri kafalı demesi gibi bir şey.
Yani fikirlere saygı göstereceksek önce ön yargılarımızdan kurtulmalıyız.

Ya ülkeyi kurtaracak, mükemmel insanlar, başka insanların fikirlerine saygı duymuyorlar o kadar.
Algılar yoksa, ben napayım.

O değil de en güzeli insan olmak sonuçta.

Yaptığınız şey ateistleri karalamak. Bu ateistlerin müslümanlar geri kafalı demesi gibi bir şey.
Ben Ateistleri değil, geri kafalı ateistleri karalıyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum. Siz de geri kafalı müslümanları karalayın. Haksız olmazsınız ki.

Ben Ateistleri değil, geri kafalı ateistleri karalıyorum. Haklı olduğumu düşünüyorum. Siz de geri kafalı Müslümanları karalayın. Haksız olmazsınız ki.
İşte mesajınızı alıntılayarak ne yazdığıma bakarsanız böyle bir şeyin olacağını öngörmüştüm. 😃
Neden müslümanları karalayayım?
Senden müslümanları karalamanı falan istemiyor konuyu başka yerlere çekmeyin. Konu sizin yüzünüzden kilitlencek.

İşte mesajınızı alıntılayarak ne yazdığıma bakarsanız böyle bir şeyin olacağını öngörmüştüm. 😃
Ben tartışmıyorum şuan. İnsanların görüşleri farklı olabilir. Ben sadece mesajımı yanlış anlamışsa diye düzeltme yaptım. Bilinen şahısa başka geri dönüş yapacağımı da zannetmiyorum.

Dostlarım, bir de Atatürk'ün doğum tarihini bile bilmeden, gelip bana Atam'ı savunmayın.
İnanın sizden daha çok severim ve kullanmam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı