Başlangıç için motor önerisi

200-300 KM'de ne Chopper rahat olur ne MT25 ne de benim önerdiğim. Adventure Touring olmadığı sürece rahat gidilmez böyle bir mesafe.
Aslında benim boyuma Adventure Touring daha uygun ama bu türün piyasasını hiç bilmiyorum hangi model marka alınır ne olur bilemiyorum. Bu türde bakacağım marka modeller nedir, Neye dikkat etmeliyim?

250k civarı.

Mt25 başlangıç için zorlar mı peki kapalı alanda öğrenip trafiğe öyle mi çıkmalıyım?

A1 var A2 için de tekrardan yazıldım yükseltme yapacağım.
Scooterin zorladığı kadar zorlar.

R25 güzel motor ama beni yorabilir diye de düşünüyorum çünkü uzun boylu olduğum için ileriye yatmak bazen ağrı yapıyor.

Bu kadar yüksek CC beni zorlamaz mı? Ayrıca güzel motor ama tarz olarak çok beğeniyorum. %70 chopper %30 naked motorlar seviyorum. Var ise başka öneriniz alabilirim.
R25 Büyük motor 250cc olmasına rağmen yoracağıın sanmıyorum.

O bütçenin bi tık üstü Crf 250 Rally ve Ktm Adventure 250 var. İkisi de tek silindir ve mt kadar güçlü değiller. Ama boyunuza ve tarzınıza uyacak modellerdir. Özellikle Crf beğendiğim ve blok ömrü de uzun olan bir motor. Tavsiye ederim. Ben de ilk başlarken L versiyonunu düşünüyordum.

Merhaba arkadaşlar, başlangıç için motor bakıyorum. Daha önce scooter kullandım ama bu büyük çaplı ilk motorum olacak. Öncelikle ne için kullanacağım onu yazayım. İşe gidip gelmek için kullanacağım. 5km mesafe var. İzinli olduğum günler de uzun yol yapabilirim 200-300 km. Benim için sürüşü rahat olsun. Uzun yolda yolmasın. Şehir içinde de aralardan hızlanıp çıkabileyim ve kaliteli marka olsun yeterli olur. Boy 194.

Yamaha R25 ya da MT25.
Chopper motorlar.
Bunlar hoşuma giden motorlar, siz hangisini önerirsiniz?
MT25 Yamaha,kara şimsek, ikinci el 170 000 TL gördüm.

@RektRas anladım. Hayırlı olsun şimdiden ama o paraya 3X bir makine alabilecekken Yamaha'nın 250'lik motoruna vermeniz üzücü.

CL250 de olabilir. Royal Enfield Hunter 350 de olabilir 2. el.
Mt25 kesin alacağım diye bir şey yok sadece deneyeceğim çevremdeki bir kaç kişide cl250 önerdi. Hiç kullanmadım nasıl motor bilmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı