Battlefield 4 İncelemesi

Grafikler çöp.
Silah kontrolleri mobil oyun seviyesinde ve basit.
Ses efekleri rezalet ötesi, arkamdan tank geçiyor benim kulağımda hyperx cloud ama ben duymuyorum.
1 lira para ödenmez, beleş ise 30 gb alan ayrılır mı ayrılmaz mı diye tereddüte düşürür.
Grafiklerin çöp olduğunu düşünmüyorum. Onun dışında 8 senelik oyun. :D

Grafikler çöp.
Silah kontrolleri mobil oyun seviyesinde ve basit.
Ses efekleri rezalet ötesi, arkamdan tank geçiyor benim kulağımda hyperx cloud ama ben duymuyorum.
1 lira para ödenmez, beleş ise 30 gb alan ayrılır mı ayrılmaz mı diye tereddüte düşürür.
Nasıl çöp diyebiliyorsunuz grafiklere anlamadım gitti.

Ahaha arkadaş oyunun seslerine bile rezalet demiş, grafikler çöp falan sanırım gereksiz bir fanboyluk var ya da bu konular hakkında pek bir bilgisi yok.

EA oyunu bu, ucuzlar mı zannetmiştin?
Yoo, EA Play for 1 years ile Premium sürümünü 65 liraya oynadım zaten dert etme 😂 Kesinlikle parasına değmeyecek zaman kaybı bir oyun kendisi, heveslenenlerin hevesi kursağında kalacak. CoD çok daha iyi.
BF serileri hikayesi için değil Multiplayer için alınıyor.
Konuda MP ile ilgili inceleme göremedim, gözlük almalıyım sanırım.

Yoo, EA Play for 1 years ile Premium sürümünü 65 liraya oynadım zaten dert etme 😂 Kesinlikle parasına değmeyecek zaman kaybı bir oyun kendisi, heveslenenlerin hevesi kursağında kalacak. CoD çok daha iyi.

Konuda MP ile ilgili inceleme göremedim, gözlük almalıyım sanırım.
Ben de neden alındığına dair bir bilgi verdim :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı